Ζωντανή Μετάδοση από την Τρίπολη του 2ου αγώνα Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας Μοτοσυκλετών

0
154

Το Σαββατοκύριακο που μας έρχεται , 31 Μαΐου και 01 Ιουνίου 2014 θα διεξαχθεί στην Τρίπολη ο 2ος Γύρος του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας Μοτοσυκλέτας. Το Καφενείο της Μεγαλόπολης σε συνεργασία με τον Ευάγγελο Κυριαζή έχει αναλάβει να κάνει την ζωντανή μετάδοση μέσω Livestreaming στο διαδίκτυο των αγώνων.

Η ανακοίνωση των οργανωτών του αγώνα έχει ως εξής:Αγαπητοί φίλες και φίλοι,

H καρδιά των αθλητικών σωματείων Ομάδας 65 Λ.Φ.Σ.Μ & ΦΙΑΜ ξαναχτυπούν στην Τρίπολη. Και ο 2ος αγώνας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας Μοτοσυκλετών θα διεξαχθεί στο Στρατιωτικό αεροδρόμιο της Τρίπολης στις 31 Μαΐου και 01 Ιουνίου 2014.
Παρά τα τεράστια φυσικά και «τεχνητά» εμπόδια που είχαμε να αντιμετωπίσουμε , τελικά το Σαββατοκύριακο που μας έρχεται 31 Μαΐου και 1η Ιουνίου ο 2ος αγώνας του ΠΠΤΜ 2014 θα διεξαχθεί στο Στρατιωτικό Αεροδρόμιο της Τρίπολης.
Παρά το εξαιρετικά μικρό χρονικό περιθώριο που είχαμε για να προετοιμάσουμε το συγκεκριμένο αγώνα, η ομάδα μας όπως στο παρελθόν έτσι και τώρα προσπαθεί με μια σειρά ενεργειών να βελτιώσει τη μορφή του ΠΠΤΜ σε επίπεδο παροχής υπηρεσιών αλλά και ασφάλειας.

Θα θέλαμε λοιπόν να σας ενημερώσουμε ότι κατά τη διάρκεια όλου του τριημέρου (Παρασκευή – Σάββατο – Κυριακή) στο χώρο του αεροδρομίου θα υπάρχει υπαίθρια καφετέρια – εστιατόριο για τους αγωνιζόμενους αλλά και τους θεατές.
Επίσης, για τους φίλους μοτοσυκλετιστές θα έχει διαμορφωθεί parking μοτοσυκλετών εντός της ασφάλτινης περιοχής.
Ειδικότερα για τους αγωνιζόμενους, θα θέλαμε να ενημερώσουμε ότι σε συνεργασία με την εταιρεία Infomega, επίσημο χρονομέτρη για τον συγκεκριμένο αγώνα, πέραν της κλασικής χρονομέτρησης που ξέραμε έως τώρα, θα υπάρχει η δυνατότητα και της επιμέρους χρονομέτρησης (split).
Κατά μήκος όλης της διαδρομής της πίστας και ειδικότερα στα σημεία επικινδυνότητας θα τοποθετηθούν ειδικά πλαστικά προστατευτικά (jersi).

Τέλος, για 1η φορά σε αγώνα ταχύτητας θα υπάρχει δυνατότητα παρακολούθησης σε πραγματικό χρόνο (live streaming), σε υψηλή ανάλυση εικόνας και ήχου των ελεύθερων και χρονομετρημένων δοκιμαστικών του Σαββάτου και την Κυριακή (μόνο) την απονομή των κυπέλλων.

Την Κυριακή 1η Ιουνίου “ΟΛΟΙ ΤΡΕΧΟΥΜΕ” στην Τρίπολη.

moto-tripoli3

Οι εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ.

Νέες κατηγορίες, νέοι αναβάτες, πολλά κυβικά θα συναγωνιστούν και πάλι για μια θέση στο βάθρο.

Μην χάσετε αυτό τον αγώνα, οι αγωνιζόμενοι μας χρειάζονται, ας τους χαρίσουμε το χειροκρότημα μας.

Ας είμαστε όλοι εκεί, 1η Ιουνίου 2014 γιατί

ΟΛΟΙ ΤΡΕΧΟΥΜΕ

Ώρα προσέλευσης Αγώνων Κυριακής 09:00 πμ.

Έναρξη αγώνων 11:00 πμ

*Μέρος των εισιτηρίων του αγώνα θα διατεθεί για την υποστήριξη του Νότη Παπαπαύλου ο οποίος αγωνίζεται σε αγώνες Παγκοσμίου Πρωταθλήματος.

δείτε την σχετική σελίδα στο Facebook

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here