Εύη Τατούλη: ’Casus Belli’ θα αποτελέσει για τους Αρκάδες μια πιθανή μεταφορά των σκουπιδιών στα παλαιά ορυχεία της Μεγαλόπολης

1
366

«’Casus Belli’ θα αποτελέσει για τους Αρκάδες μια πιθανή μεταφορά των σκουπιδιών στα παλαιά ορυχεία της Μεγαλόπολης που έχουν εγκαταλειφθεί» ανέφερε σε συνέντευξη στο ραδιοσταθμό Real FM και στην εκπομπή του Μάνου Νιφλή και του Άκη Παυλόπουλου, η πολιτευτής της ΝΔ Εύη Τατούλη την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου.

Η Εύη Τατούλη μάλιστα πραγματοποίησε σφοδρή επίθεση στον Υπουργό ΠΕΚΑ ο οποίος σύμφωνα με δημοσιεύματα φέρεται να έχει προτείνει στο Υπουργικό Συμβούλιο την λύση αυτή ως εναλλακτική για την ακύρωση του έργου ολοκληρωμένης διαχείρισης που έχει επικυρωθεί από την ΕΕ και έχει λάβει όλες τις εγκρίσεις του Ελεγκτικού Συνεδρίου.

«Για όλους εμάς που είμαστε Αρκάδες και Μεγαλοπολίτες με μία έννοια γνωρίζοντας πολύ καλά τα προβλήματα της περιοχής δεν πρόκειται ποτέ να δεχθούμε ένα τέτοιο σχεδιασμό και τολμώ να πω ότι είναι ‘Casus Belli’» σημείωσε η κα Τατούλη τονίζοντας ότι και οι δημοτικές αρχές αλλά και η Περιφερειακή αρχή έχουν ξεκάθαρες αποφάσεις και θέσεις για την αξιοποίηση των ορυχείων και επιστροφή τους στους πολίτες αναβαθμισμένων ως μια ελάχιστη ανταπόδοση στις θυσίες τους όλα αυτά τα χρόνια.

ακούστε την συνέντευξη που έδωσε στον RealFM

[ot-video][/ot-video]

Facebook Comments

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Η Εύη επιτελους μίλησε!
    Βλεπει το ναυαγειο της λύσης όλα τα σκουπιδια της Πελοποννήσου στη Παλιοχουνη και άρχισε να δημιουργεί υποτιθέμενους κινδύνους!!!
    Τα σκουπιδια θα τ αναλάβουν εξ ολοκλήρου οι Δήμαρχοι και ο καθενας θα κάνει το κουμάντο του μόνο μέσα στα δικά του διοικητικά όρια!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here