Εύη Τατούλη: Με αναξιόπιστους πολιτικούς δεν κερδίζεις τον λαό

0
241

Η υποψήφια με τη Νέα Δημοκρατία στην Αρκαδία κυρία Εύη Τατούλη ύστερα από τη βέβαιη εκλογική νίκη του ΣΥΡΙΖΑ προχώρησε σε δηλώσεις, κατά τις οποίες σχολίασε τόσο το εκλογικό αποτέλεσμα όσο και την ανάγκη το κόμμα της να επαναπροσδιοριστεί, ανακτώντας την αξιοπιστία του.

«Το αποτέλεσμα διαμορφώνει ένα νέο πολιτικό σκηνικό. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ο πόλος που εκφράζει την Κεντροαριστερά. Επομένως, ανάγκη να διαμορφωθεί ένας πόλος για όλους τους πολίτες, που είναι η Κεντροδεξιά. Η σταθερότητα δεν είναι η πανάκεια για τον τόπο, αλλά το μνημόνιο δεν είναι η λύση για τα προβλήματά μας», ανέφερε η κυρία Τατούλη.

«Το δεύτερο πολιτικό σχόλιο, έχει να κάνει με την εικονική πραγματικότητα, το κατεστημένο των δημοσκοπικών εταιριών, αυτό που οι πολίτες ονομάζουν ”σύστημα”. Αυτό ήταν μια εικονική πραγματικότητα και πρέπει να επανεξετάσει τη στάση του απέναντι στην κοινωνία», ανέφερε η κυρία Τατούλη ως προς τα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων που για μία ακόμα φορά έπεσαν έξω..

Ακολούθως, προχώρησε σε μια κριτική του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας: «Ιδεολογικά ασφαλώς ταυτίζομαι με αυτό που η Κεντροδεξιά πρεσβεύει. Από κανένα πολιτικό κόμμα, όμως, και δεν εξαιρώ τη ΝΔ, δεν μπορώ ασφαλώς να αποδεχθώ την αναζήτηση των αιτιών της εκάστοτε ήττας ούτε σε πρόσωπα ούτε σε επικοινωνιακές τακτικές. Η ΝΔ πρέπει να επαναπροσδιορίσει την αξιοπιστία της απέναντι στους πολίτες. Όταν έχεις απέναντί σου αναξιόπιστους πολιτικούς, ακόμα και η πιο αξιόπιστη λύση φαντάζει αναξιόπιστη. Ο βουλευτής πρέπει να πρέπει να έχει μια συνεχή σχέση με τους πολίτες. Πρέπει να είμαστε διεκδικητικοί. Ο καθένας που ασχολείται με τα κοινά πρέπει να ξέρει να διεκδικεί και να γνωρίζει τα προβλήματα του τόπου», υπογράμμισε.

Για τον ΣΥΡΙΖΑ, ανέφερε ότι μέσα από την Οδύσσειά του φτάνει σε έναν μετασχηματισμό, και ότι είναι πια ένα αστικό κόμμα που εκφράζει την Κεντροαριστερά στον τόπο. «Εκτιμώ ότι όλες οι πολιτικές δυνάμεις θα εφαρμόσουν αυτά που έχουν υποσχεθεί, αλλά δεν είμαι πεπεισμένη ότι μπορεί να εφαρμόσει ένα σχέδιο. Θα διεκδικώ πάντοτε αυτά που θεωρώ ότι η Αρκαδία πρέπει να κατακτήσει», είπε.

Στην ερώτηση ως προς το αν θα καταθέσει προτάσεις, ξεκαθάρισε: «Η συμμετοχή μου στα κομματικά όργανα είναι διαρκής και εκτιμώ ότι θα ξεκινήσει ένας διάλογος όχι επί προσωπικού. αλλά πολιτικού. Οτιδήποτε λέω δημόσια, το καταθέτω πρώτα στα κομματικά όργανα και στη ΝΔ οι διαδικασίες είναι εξαιρετικά δημοκρατικές. Η στρατηγική είναι απόρροια πολλών απόψεων.

Τέλος, ως προς τη μείωση του ποσοστού της ΝΔ στον Νομό Αρκαδίας, ανέφερε:

«Αυτή τη στιγμή, βλέπουμε έναν νέο πόλο της Αριστεράς. Όταν έχουμε νέο κεντροαριστερό πόλο, η ΝΔ οφείλει να βρει πολύ γρήγορα την περπατησιά της, ώστε να διαδεχθεί την Κεντροαριστερά. Αυτό που φάνηκε, είναι ότι το προσωπικό πολιτικό απόθεμα του κ. Τσίπρα δεν έχει εξαντληθεί».

από το ArcadiaPortal.gr

[ot-video][/ot-video]

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here