ΑρχικήΑΡΘΡΑΕύη Τατούλη: Είμαι πρώτα από όλα στρατιώτης της Αρκαδίας

Εύη Τατούλη: Είμαι πρώτα από όλα στρατιώτης της Αρκαδίας

Σε όλα και σε όλους αναφέρθηκε με πολιτικά επιχειρήματα και ιδιαίτερα σαφή λόγο η υποψήφια με την ΝΔ στις προηγούμενες εκλογές και Αντιπρόεδρος του Ελληνικού Παραρτήματος της Ευρωπαϊκής Ένωσης Γυναικών Εύη Τατούλη, σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης που έδωσε το πρωί της Πέμπτης 20 Δεκεμβρίου 2018 στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Τρίπολης και στους δημοσιογράφους Δημήτρη Μανιατάκο και Μηνά Αρτόπουλο.

Η Εύη Τατούλη απάντησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια και ευθύτητα σε όλα τα επίκαιρα ερωτήματα που της τέθηκαν. Η κουβέντα ξεκίνησε γύρω από τις πολιτικές εξελίξεις, τις οποίες η Εύη Τατούλη χαρακτήρισε πολύ ρευστές και με πολλά ανοιχτά θέματα κυρίως γύρω από την οικονομία. Η Ν.Δ., όπως σημείωσε, μπαίνει στην τελική ευθεία κομματικής ετοιμότητας και η ίδια δήλωσε παρών στην πρώτη γραμμή ως κομματικό στέλεχος της Ν.Δ. με κοινωνικές καταβολές και πολιτικές αφετηρίες.

Ερωτηθείσα για τις διαρροές σχετικά με την μη συμμετοχή της στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ., επεσήμανε ότι δεν έχει λάβει τέτοιο μήνυμα και ότι ο Πρόεδρος του κόμματος είναι εκείνος που λαμβάνει τις αποφάσεις με γνώμονα το συμφέρον της παράταξης και τις προδιαγραφές που ο ίδιος έχει θέσει.  Όπως επεσήμανε χαρακτηριστικά η Ν.Δ. δεν κινείται, ούτε άγεται, ούτε σύρεται από διαρροές και από προσωπικές υποθέσεις.  Υπογράμμισε μάλιστα ότι την ΝΔ την έχει στο αίμα της από τα γεννοφάσκια της και ότι βρίσκεται στο πολιτικό DNA της οικογένειάς της, όχι μόνο του πατέρα της, αλλά και των προγόνων της. Οι πολίτες σημείωσε χαρακτηριστικά γνωρίζουν τη διαδρομή του καθενός και θυμούνται ποιοι από οκτώ χρονών παιδάκια βρίσκονταν το 1989 στα διόδια.

Η Εύη Τατούλη τονίζοντας ότι η Ν.Δ. είναι μια οικογένεια στελεχών, έκανε μια αναφορά στον Βαγγέλη Μεϊμαράκη, που χαρακτήρισε ως ψυχή της νεοδημοκρατικής παράταξης, ο οποίος στο τελευταίο συνέδριο ανέφερε ότι ακόμα και στις καλύτερες οικογένειες μπορεί να υπάρχουν διαφορές. Σημείωσε μάλιστα τις επισημάνσεις του ίδιου για την οικογενειακή ταυτότητα της ΝΔ στην μακρά πορεία της παράταξης με καυγάδες και φιλίες για να δικαιολογήσει το σκληρό προεκλογικό πολιτικό λόγο τόσο του Παναγιώτη Νίκα όσο και του Πέτρου Τατούλη. Επεσήμανε δε χαρακτηριστικά ότι οι ηγεσίες είναι εξαιρετικά προσεκτικές γιατί οι αυριανές καταστάσεις δεν διαμορφώνονται από τις σημερινές εξελίξεις.

Σε ερώτηση δημοσιογράφου απάντησε ότι επιδίωξη δική της και του κόμματος θα πρέπει να είναι η εκλογή δύο βουλευτών στην Αρκαδία και καλωσόρισε όλα τα στελέχη που επιθυμούν να πολιτευτούν στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην Αρκαδία, να το πράξουν, εφόσον το αποφασίσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ακόμα αναφέρθηκε στο προσωπικό της έργο στην Αρκαδία το οποίο πρέπει να αποτελέσει στοιχείο αξιολόγησης και εκτίμησε ότι εθνικές εκλογές θα γίνουν στο τέλος της θητείας της παρούσας κυβέρνησης.

Τέλος η Εύη Τατούλη για άλλη μια φορά υπογράμμισε ότι αγαπά τον τόπο της έμπρακτα. Σε ερώτηση για το αν θα είναι υποψήφια Βουλευτής Αρκαδίας ή Ευρωβουλευτής απάντησε ότι είναι στρατιώτης του κόμματος, αλλά πάνω από όλα είναι στρατιώτης της Αρκαδίας. Στόχος της είναι να υπηρετήσει την ιδιαίτερη πατρίδα της καθώς πιστεύει ότι η Αρκαδία έχει όλη την ποιότητα του πολιτισμού για να πάει μπροστά στο μέλλον, σημειώνοντας ότι: «Τώρα είναι η ώρα της Αρκαδίας».

Μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρη την συνέντευξη και τα υπόλοιπα θέματα που αναπτύχθηκαν ακριβώς πιο κάτω.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΕΥΗΣ ΤΑΤΟΥΛΗ

● Για την πολιτική κατάσταση της χώρας

ΕΡΩΤΗΣΗ: Πώς βλέπετε πολιτική κατάσταση, πρόωρες εκλογές;

ΕΥΗ ΤΑΤΟΥΛΗ: Θεωρώ ότι εδώ και πολύ καιρό οι εξελίξεις είναι πολύ ρευστές. Με όλα τα ανοικτά μέτωπα που έχει η κυβέρνηση και εμείς ως αξιωματική αντιπολίτευση, βλέπουμε ότι η κάθε μέρα που περνάει φέρνει και ένα καινούργιο δεδομένο.  Δεν μπορεί κανείς να κάνει μία ασφαλή πρόβλεψη. Θα τολμήσω να πω ότι οι εκλογές γίνονται συνήθως με πρωτοβουλία του πρωθυπουργού, οπότε πιστεύω ακράδαντα ότι ο πρωθυπουργός θα κάνει τις εκλογές έναν χρόνο που θα βολέψει τον ίδιο. Η δική μου εκτίμηση είναι ότι θα εξαντλήσει και το τελευταίο του περιθώριο γιατί βλέπει ότι είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα για την κυβέρνησή του και ότι η ανοχή των πολιτών έχει αρχίσει να εξαντλείται. Μετά τις Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές είναι η δική μου προσωπική εκτίμηση.

ΕΡΩΤΗΣΗ:  Καλύτερο το 2019 για τη χώρα;

ΕΥΗ ΤΑΤΟΥΛΗ: Δεν μπορούμε να μην αποδεχτούμε ότι το οικονομικό κλίμα στη χώρα αναγκαστικά πρέπει να αρχίσει να αλλάζει. Είδατε ότι η στάση της ΝΔ στην ψήφιση των τελευταίων μέτρων  στη Βουλή είτε ήταν επιδόματα, είτε αναδρομικά ένστολων, ήταν μία στάση εξαιρετικά συνεπής και εμείς με τη στάση μας ψηφίσαμε αυτά τα μέτρα που θεωρούμε εξαιρετικά δίκαια. Το να μιλάμε για μία πραγματική ανάκαμψη στη χώρα που βρίσκεται σε ένα βάλτο, το σίγουρο είναι ότι πρέπει να ληφθούν περισσότερα μέτρα από αυτά που λήφθηκαν. Το σημαντικότερο θέμα για τα κόμματα είναι η αξιοπιστία τους. Δεν είναι ένα on off,  δεν μπορούμε να κοροϊδεύουμε τους πολίτες.  Όπως εμείς ψηφίσαμε τα μέτρα στη Βουλή , το ίδιο θα κάνει και εκείνος (σ.σ. ο Τσίπρας) ως ΝΔ.

● Για  το ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. στην Αρκαδία και τις διαρροές περί μη συμμετοχή της σε αυτό

ΕΡΩΤΗΣΗ: Το συνέδριο της ΝΔ, η άποψή σας για αυτό και για ανακοίνωση υποψηφιοτήτων

ΕΥΗ ΤΑΤΟΥΛΗ: Η παράταξη μπαίνει σε μία τελική ευθεία κομματικής ετοιμότητας και θα πρέπει ο Πρόεδρος εν ευθέτω χρόνω να ανακοινώσει ποιοι θα μπουν στην πρώτη γραμμή του αγώνα.

ΕΡΩΤΗΣΗ: Έχετε ενημέρωση αν θα είστε στο ψηφοδέλτιο

ΕΥΗ ΤΑΤΟΥΛΗ: Προφανώς αντιλαμβάνεστε ότι η συνεχής μου παρουσία στους Αρκάδες από το 2015 και μετά  και στη ΝΔ ασφαλώς δεν έχει γίνει χωρίς συζητήσεις. Προφανώς αντιλαμβάνομαι πλήρως ότι ο πρόεδρος της ΝΔ έχει την ευθύνη των πρωτοβουλιών του. Εγώ είμαι σε ετοιμότητα. Εγώ θα μείνω στα χαρακτηριστικά που είχε θέσει ο ίδιος σε σχέση με το πώς θέλει να είναι τα χαρακτηριστικά των βουλευτών του στην πρώτη κοινοβουλευτική του ομάδα: «Θα μετρήσω πόσο κοντά είστε στην κοινωνία, θα μετρήσω τον πολιτικό σας λόγο, και το προφίλ που έχετε δημιουργήσει στις κοινωνίες, όπου ζείτε και δραστηριοποιείστε αλλά και τον πολιτικό σας λόγο». Τα κριτήρια τίθενται σε αντικειμενική βάση και οι επιτροπές που θα τα θέσουν τα λαμβάνουν υπόψη τους.

ΕΡΩΤΗΣΗ: Διάφορες διαρροές που λένε ότι δεν θα είναι στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ και οι πληροφορίες λένε ότι και σε κομματική συνάντηση της ΝΔ στην Τρίπολη. Έχετε λάβει κανένα τέτοιο μήνυμα.

ΕΥΗ ΤΑΤΟΥΛΗ: Ασφαλώς και δεν έχω λάβει τέτοιο μήνυμα. Η ΝΔ δεν κινείται ούτε άγεται ούτε σύρεται από διαρροές και από προσωπικές υποθέσεις. Ακούω τις φήμες, δεν με ενοχλούν γιατί είμαι της άποψης ότι τα πράγματα για να έχουν αξία πρέπει να λέγονται μπροστά σε όλους τους ενδιαφερόμενους και πάνω στο τραπέζι. Ό,τι λέγεται από πίσω δεν ήταν ποτέ στο ενδιαφέρον μου. Ό,τι λέω και εγώ το λέω ξεκάθαρα. Η ΝΔ δεν είναι ένα τέτοιο κόμμα. Είναι μία οικογένεια στελεχών. Μάλιστα θα το διαβάσω. Από την ομιλία του Μεϊμαράκη στο τελευταίο συνέδριο.  Ζούμε μαζί τόσα χρόνια. Ακόμα και στις καλύτερες οικογένειες μπορεί να υπάρχουν διαφορές,. Αλλά είμαστε πάλι μαζί, και όλοι μαζί βρισκόμαστε, ανεξάρτητα από τη συγκυρία.  Και διαλέγω και τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη γιατί είναι η ψυχή της νεοδημοκρατικής παράταξης. Για να συμμεριστείς αυτές τις αξίες, πρέπει τη ΝΔ να την έχεις στο αίμα σου. Δεν μπορεί οι πολίτες να έχουν μνήμη χρυσόψαρου. Θυμούνται ποιοι από οκτώ χρονών παιδάκια βρίσκονταν το 1989 στα διόδια.  Δεν μπορεί κανείς να μην συμμερίζεται τον πολιτικό λόγο. Φανερώνει την πολιτική μας ιδεολογία. Η ΝΔ υπηρετεί τον δημοκρατικό πολιτισμό. Πρέπει κανείς να νιώσει ότι είναι πραγματικά μέρος μίας οικογένειας. Δεν μπορούμε να είμαστε οικογένεια όταν έχουμε μεταπηδήσει από άλλους κοινωνικούς σχηματισμούς, όταν έχουμε μπει από ένα παράθυρο. Αλλά ακόμα και αυτό είναι ανεκτό. Η συνύπαρξη σε αυτή την οικογένεια προϋποθέτει το στοιχείο της εντιμότητας και της δημοκρατικής ανοχής. Δεν μπορεί κάποιος να μείνει μόνος του σε ένα ψηφοδέλτιο.

Λέω κύριε Αρτόπουλε ότι με ενοχλεί ο απερχόμενος…, τότε αυτό ισχύει και για τους Βουλευτές: οι απερχόμενοι βουλευτές. Όταν έχουμε μπροστά μας μία εκλογική διαδικασία χρειάζεται η δημοκρατική μας ανοχή να είναι στον υπέρτατο βαθμό.

-Είναι ξεκάθαρο ότι υπάρχουν πρόσωπα που θέλουν να φτιάξουν ψηφοδέλτιο στα δικά τους μέτρα.

-Εννοείται ότι όσοι έχουν ενδιαφέρον πρέπει να είναι ιδιαίτερα κοντά μας. Θα σεβαστούμε τις επιλογές του προέδρου. Κανείς δεν μπορεί να το κάνει αφοριστικά. Γιατί αυτό αποδεικνύει ότι τον διακατέχει μία  συναισθηματική ταραχή για το πολιτικό του αύριο.

● Για  Περιφερειακές εκλογές

 ΕΡΩΤΗΣΗ: Ο Περιφερειάρχης είχε πει ότι η Παρασκευή έχει τη δική της πολιτική προσωπικότητα. Εσείς πήγατε για Μητσοτάκη ή και τη στήριξή σας στον Νίκα;

ΕΥΗ ΤΑΤΟΥΛΗ: Η πολιτική δεν λέγεται, γίνεται. Η παρουσία μου στην ομιλία του Μητσοτάκη στην Τρίπολη και στο Συνέδριο είναι ενδεικτική ότι παραμένω στην πρώτη γραμμή, ως κομματικό στέλεχος της ΝΔ. με κοινωνικές καταβολές και πολιτικές αφετηρίες. Για να αντιληφθεί κανείς όλες τις συνιστώσες πρέπει να τα λάβει όλα αυτά υπόψη του. Ο πρόεδρος έχει δικαίωμα να επιβάλει κομματική πειθαρχία. Όμως Κομματική πειθαρχία στην ψήφο των πολιτών, δεν μπορεί να επιβάλει ούτε ο ίδιος ο πρόεδρος. Θα ήθελα να κάνω άλλη μία αναφορά στην ομιλία του Βαγγέλη Μειμαράκη. Έχει τεθεί από τον πρόεδρο επικεφαλής του αγώνα των ευρωεκλογών, ενός αγώνα που αντιλαμβάνεστε ότι αν η εθνική κάλπη πάει μετά τις ευρωεκλογές θα έχει εξαιρετική αξία γιατί θα δώσει το πρώτο έναυσμα της δικής μας διακυβέρνησης. Είπε μετ΄ επιτάσεως ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης.

Ο κάθε πολιτικός απευθύνεται σε άλλο ακροατήριο. Ο βουλευτής απευθύνεται σε άλλο, ο Περιφερειάρχης σε άλλο… Έκανε αναφορά για το πώς η παράταξη έχει διχαστεί. Ο μόνος στόχος του Μητσοτάκη είναι η αυτοδύναμη διακυβέρνηση της ΝΔ. Όλα τα υπόλοιπα κινούνται στην σφαίρα προσωπικών ερμηνειών. Μετράει ο τόνος που λέγονται αυτά τα πράγματα. Ασφαλώς καθόλου ακρότητες. Οι ακρότητες φανερώνουν υφέρπουσες πολιτικές επιδιώξεις.

ΕΡΩΤΗΣΗ: Όταν ακούτε τον Τατούλη να βάλει με οξύτητα κατά στελεχών της ΝΔ ενίοτε και του προέδρου και πόσο σας στεναχωρεί και πόσο από την άλλη ως άνθρωπο σας στεναχωρεί, όταν βλέπετε τον άνθρωπο της ΝΔ,  τον υποψήφιο Παναγιώτη Νίκα να βάλει κατά του Τατούλη ως στελέχους και ως ανθρώπου και την ίδια ώρα ξέρετε διότι συμπορεύτηκε ο Τατούλης με τον Νίκα. Από την μία το κόμμα, από την άλλη η οικογένεια, ο πατέρας, ο φίλος μέχρι χθες μπορεί και αύριο.

ΕΥΗ ΤΑΤΟΥΛΗ: Αποφεύγω ιδιαίτερα τα ψυχογραφήματα στην πολιτική. Η πολιτική δεν είναι προσωπική υπόθεση. Πρέπει να εκφράζει συγκεκριμένες απόψεις. Δεν έχω ακούσει ένθεν κακείθεν να βάλουν με αιχμηρό τρόπο ο ένας εναντίον του άλλου. Οι ηγεσίες είναι εξαιρετικά προσεκτικές γιατί οι αυριανές καταστάσεις δεν διαμορφώνονται από τις σημερινές εξελίξεις. Κυρίως στη ΝΔ είμαστε μαθημένοι σε αυτό το πράγμα. Όλοι όσοι αισθανόμαστε οικογένεια γνωρίζουμε ότι οι οικογενειακές μας σχέσεις δεν επηρεάζονται από ευκαιριακές συναντήσεις.

-Όλα τα πράγματα τα αντιμετωπίζεις ως πολιτικά φαινόμενα. Ο καθένας μας έχει μία ψήφο και επιλέγει που θα την εμπιστευτεί. Εγώ αυτό που θέλω να πω είναι ότι η δημοκρατία θέλει κότσια. Θέλει να έχεις ανοχή, υπομονή, αντοχή. Για να την υπηρετείς πρέπει να την ασπάζεσαι. Υπάρχουν σήμερα πολλά φαινόμενα που μπορεί να θεωρηθούν ως μία ενδοπαραταξιακή διένεξη.

-Η ηγεσία της παράταξης έχει αξιολογήσει κάποια στοιχεία και έχει προβεί σε κάποιες ενέργειες. Με γνωρίζετε στο δημόσιο διάλογο πέντε χρόνια. Από την πρώτη στιγμή ήρθα με την φανέλα της ΝΔ αλλά από την πρώτη στιγμή έχω πει ότι αν δεν υπάρξουν συναινέσεις δεν θα υπάρξει λύση για αυτή τη χώρα.

-Και ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει πει ότι θα επιδιώξει συνεργασίες και συνέργιες και αυτοδύναμη κυβέρνηση να βγει. Δεν μπορούμε να αλληλοσπαρασσόμαστε. Οι εκλογικοί αγώνες έχουν πάντα εκλογικά αποτελέσματα. Αν ασπάζεσαι τη δημοκρατία βέβαια γιατί μπορεί να ρέπεις και σε φασισμούς. Η δημοκρατία έχει προσαρμοστικότητα. Υπάρχουν εκλογικά αποτελέσματα, τα οποία θα αξιολογηθούν.

-Ο αντίλογος δεν μπορεί να είναι ούτε αυτοσκοπός ούτε ο εχθρός. Αναφέρομαι σε ένα δημόσιο λόγο, ο οποίος έχει χάσει το μέτρο του. Αν εμείς οι πολιτικοί θέλουμε να προσεγγίσουμε την κοινωνία πρέπει να το προσέξουμε αυτό.

ΕΡΩΤΗΣΗ: Παράδειγμα Καμμένου-Μπακογιάννη. Δεν πρέπει να διατηρήσει ο καθένας τον αυτοσεβασμό του; Ξέχασαν το παρελθόν τους; Οι φιλοδοξίες δεν πρέπει να έχουν σειρά.

ΕΥΗ ΤΑΤΟΥΛΗ: Τα δεδομένα πρέπει να τα λαμβάνει κάποιος υπόψη του και να προχωρά ανάλογα με τις εξελίξεις του. Ουδείς δεν μπορεί να αρνείται την ιστορία του. Κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει αν εγώ δεν ήμουν από τα γενοφάσκια μου από τη ΝΔ ή κάποιος άλλος ήρθε από το παράθυρο και το παίζει κουμάντο. Η πορεία των ανθρώπων είναι διαυγής, να μην προσπαθείς να παραπληροφορείς και να ρίχνεις την μπάλα στην εξέδρα. Η κυρία Μπακογιάννη είχε τον σημερινό Καμμένο μπροστά της όχι αυτόν του παρελθόντος. Οι σχέσεις των ανθρώπων δεν είναι ευθείες. Πρέπει να μπορούμε να υπηρετούμε τις συνθήκες και τις αρχές για τις οποίες μπήκαμε στην πολιτική.

● Για πιθανή υποψηφιότητά της στην Ευρωεκλογές

ΕΡΩΤΗΣΗ: Η Εύη Τατούλη θα είναι στην Αρκαδία ή στην Ευρώπη;

ΕΥΗ ΤΑΤΟΥΛΗ: Ασφαλώς και είμαι στρατιώτης του κόμματος, αλλά πριν από στρατιώτης του κόμματος είμαι στρατιώτης της Αρκαδίας. Ο πρώτος στόχος μου είναι να υπηρετήσω την ιδιαίτερη μου πατρίδα. Πιστεύω ότι είναι ένας τόπος που μπορεί να πάει εξαιρετικά καλά. Έχει όλη την ποιότητα του πολιτισμού για να πάμε μπροστά στο μέλλον. Τώρα είναι η ώρα της Αρκαδίας.

-Η επιδίωξή μου είναι δύο βουλευτές στη Βουλή. Αν ο καθένας στη δουλειά του θέλει να κόψει πρώτος το νήμα, και αυτό κατανοητό είναι.

-Στις οικογένειες δεν μετράει το Dna της προηγούμενης γενιάς, όλοι ξέρουν για το πόσο δεμένη οικογένεια είμαστε, ούτε για το ότι δεν βάζουμε τίποτα πάνω από τις οικογένειές μας. Η εκτίμηση, η πίστη, εμένα ο πατέρας μου με ενέπνευσε και μου μετέφερε την αγάπη του για την πολιτική, αλλά και την ευγνωμοσύνη για τους Αρκάδες που τους οφείλουμε την διαχρονική τους αγάπη. Υπάρχει και πριν και μετά. Στο γονίδιο της κάθε οικογένειες. Υπάρχει μία εξαιρετική φυσιογνωμία από γιαγιά μου Χρυστάλω και Παρασκευή,. Όπως και υπάρχει κάτι μετά από αυτό. Όλοι έχουμε μία αφετηρία και το αν θα σταθούμε στα πόδια μας είναι μία πολύ δική μας ιστορία. Για όσους έχουν οι ίδιοι να αναθρέψουν και οι ίδιοι παιδιά. Να είμαστε υπερήφανοι για τις καταβολές μας. Ακόμα και το γονίδιο ενός σκοτωμένου παιδιού στον εμφύλιο ακόμα και τα παιδιά μας μπορεί να είναι εμποτισμένα με αυτό αν θέλει κάποιος να κρατήσει η ιστορία ζωντανή.

Η οικογενειοκρατία είναι η πρώτη έκφανση του κακώς στημένου πολιτικού σκηνικού. Αλλά υπάρχουν και διαφορετικά ζητήματα που απασχολούν τους πολίτες. Κάποιοι που θέλουν να εμφανίσουν τους εαυτούς τους ως παιδιά θαύματα είναι σημεία των καιρών. Οι προσωπικές διαδρομές του καθενός δεν χρειάζεται να μπαίνουν στο τραπέζι., αλλά το ποιες είναι οι ιδέες μας, η καθημερινή μας σχέση με τους πολίτες. Το δείγμα γραφής του καθενός σε πραγματικό επίπεδο.  Ποιος χρωστάει και ποιος όχι.

-Θα ήθελα να σας πω ότι είμαι πολύ ικανή και θα τα καταφέρω, αλλά η πραγματικότητα δεν είναι αυτή. Ας θυμηθείτε πόσο η Ντόρα Μπακογιάννη έκανε το δικό της κόμμα απέναντι από τη Ν.Δ. Που όμως κατάφερε να το διαχειριστεί τέλεια ο Μητσοτάκης και να βρίσκεται σήμερα στο τιμόνι της Ν.Δ.

Δεν είμαστε φυσικά πρόσωπα, αλλά εκπροσωπούμε έναν πολιτικό φορέα.

Δελτίο Τύπου

Facebook Comments

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,120ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,236ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
794ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
5,660ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
FACEBOOK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ