Εφαρμογή Συλλογικής σύμβασης Εργασίας στους 8μηνίτες από τη Λιγνιτική Μεγαλόπολης

2
802

Στην καταβολή της μισθοδοσίας των συμβασιούχων της Λιγνιτικής Μεγαλόπολης για τον μήνα Μάρτη  (στο εξής και για τους ερχόμενους μήνες) εφαρμόστηκε η ΣΣΕ της Ομοσπονδίας Μεταλλωρύχων Ελλάδας με τον Σύνδεσμο Μεταλλευτικών Επιχειρήσεων.

Έτσι ο μισθός των 8μηνιτών αυξήθηκε από 150€ έως 500€ γεγονός που θα συμβάλει στην τόνωση της τοπικής οικονομίας!
Συνάδελφοι η μετενέργεια αυτής της ΣΣΕ λήγει σύντομα και πρέπει να βρισκόμαστε σε αγωνιστική ετοιμότητα. Μετά την λήξη της μετενέργειας τίποτα δεν είναι δεδομένο. 
Η ΟΜΕ βρίσκεται ήδη σε φάση διαπραγμάτευσης για την υπογραφή νέας ΣΣΕ που προβλέπει επιπλέον αύξηση 15%.

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους του κλάδου που δεν είναι μέλη σωματείου να εγγραφούν στο Σωματείο Μεταλλωρύχων Αρκαδίας ώστε ενωμένοι να διεκδικήσουμε την υπογραφή και την εφαρμογή της νέας ΣΣΕ για όλους τους εργαζόμενους.

-Θα τυπωθούν γιλέκα με τη σφραγίδα του Σωματείου. Παρακαλούνται όσοι θέλουν γιλέκο να στείλουν μήνυμα στη σελίδα μας στο Facebook η να τηλεφωνήσουν στα μέλη του Δ.Σ.

Εκ του Δ.Σ.

Facebook Comments

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μπραβο στο σωματειο επιτελους καποιοι ασχολουνται και με τους 8μηνιτες αλλα με τους εργολαβικους εργατες ποιος θα ασχοληθει

  2. Δεν τα πήραν όλοι οι 8μηνίτες. Εγώ είμαι με αρκετά 8μηνα και μελος του σωματείου και δεν πήρα ούτε 1 Ευρώ από την εφαρμογή της συλλογικής σύμβασης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here