Ευχαριστήριο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου για το Καρναβάλι Μεγαλόπολης

0
286

Εκ μέρους του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου με αυτήν την δημοσίευση θα θέλαμε να εκφράσουμε κάποιες ευχαριστίες που αφορούν το Καρναβάλι Μεγαλόπολης που πέρασε.
Αρχικά θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους συμμετείχαν στην ομάδα μας, τους μαθητές του σχολείου μας, τα μικρά παιδάκια του 4ου νηπιαγωγείου με τους συνοδούς τους και όλους όσους συμμετείχαν εκτός σχολείου, φτάνοντας τον αριθμό της ομάδας μας στα 87 μέλη!!! Μας δώσατε μεγάλη χαρά και προσμονή για το επόμενο καρναβάλι…

Θα θέλαμε επίσης να πούμε και ένα μπράβο σε όλους όσους πήραν μέρος,σε όλα τα γκρουπ ξεχωριστά που συνέβαλαν και αυτοί στο πετυχημένο εκ του αποτελέσματος ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ. Θα θέλαμε όλους και ακόμα περισσότερους να σας δούμε και στο επόμενο έτσι ώστε μαζί να προσελκύσουμε ακόμα πιο πολλούς θεατές που διαφημίζουν την προσπάθεια ,το όμορφο αποτέλεσμα όλων μας και κατ’επέκταση την ίδια την πόλη μας!!!

Κάπου εδώ να πούμε ένα ξεχωριστό μπράβο και ευχαριστώ σε όσους δούλεψαν και κουράστηκαν για την προετοιμασία…σε όλους μέχρι και τον τελευταίο εργάτη του Δήμου μας.
Τέλος ένα ιδιαίτερο μπράβο για την δουλειά του, που κρίνετε εκ του αποτελέσματος πετυχημένη,Υπεύθυνο Εκδηλώσεων κ.Μαρκολιά Γιώργο και να του ευχηθούμε καλή συνέχεια σε ότι διοργανώσει από εδώ και εμπρός παίρνοντας μαθήματα από τα μέχρι τώρα αποτελέσματα και πάντα διορθώνοντας λάθη και παραλείψεις για ακόμα πιο καλές εκδηλώσεις.

Με τιμή το Δ.Σ. του Συλλόγου μας.
 

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here