Ευχαριστήρια επιστολή από το Β΄Δημοτικό σχολείο προς τον Δήμο Μεγαλόπολης

2
1468

Αξιότιμοι κύριοι, με την παρούσα επιστολή μας θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για την ανταπόκρισή σας σχετικά με την υλοποίηση του αιτήματός μας για τη βαφή των κάγκελων στην περίφραξη του Σχολείου μας, τη βαφή στα εσωτερικά κηπάρια στον προαύλιο χώρο, τη βαφή των ξύλινων παραθύρων και των σιδερένιων θυρών όλων των αιθουσών διδασκαλίας, καθώς επίσης και για τη βαφή στα τέσσερα ξύλινα παγκάκια και στις δύο σιδερένιες μπασκέτες του προαύλιου χώρου.

Αποπερατώθηκαν επιτυχώς οι εργασίες, οι οποίες αφορούσαν βάψιμο, συντήρηση και αποκατάσταση των προηγούμενων φθορών σε εξωτερικούς, εσωτερικούς και κοινόχρηστους χώρους του Σχολείου μας. Οι συγκεκριμένες εργασίες ήταν απαραίτητες στη Σχολική μας Μονάδα, της οποίας οι ανάγκες είναι αυξημένες λόγω παλαιότητας των κτιριακών υποδομών.

Το σύνολο του έργου πραγματοποιήθηκε μετά από την πολύ κοπιώδη προσπάθεια και την εντατική, συστηματική, μα και επιμελέστατη εργασία του κ.Αντωνόπουλου Χαράλαμπου. Στην αρχή εργάστηκε μόνος και κατόπιν συνέδραμε στο όμορφο αποτέλεσμα των εργασιών τους ο ικανός βοηθός του, κ.Κωνσταντίνος Θάνος. Καθημερινά, η πολλή επιμονή, η όρεξη και η καλή διάθεση βοήθησαν να ολοκληρωθεί ένα δύσκολο εγχείρημα με άψογη τεχνική!

Έτσι λοιπόν, με την εποικοδομητική συνεργασία μας με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο, κ. Παναγιώτη Μανιάτη, τον Πρόεδρο της αρμόδιας Σχολικής Επιτροπής, κ. Αντώνη Κυριακόπουλο, και με τη σχολαστική, υπεύθυνη και διαρκή εργασία των υπαλλήλων του Δήμου, κ. Χαράλαμπου Αντωνόπουλου και κ. Κωνσταντίνου Θάνου, το αποτέλεσμα ήταν άριστο. Το έργο αυτό θα μείνει κτήμα του Σχολείου μας, αλλάζοντας την εξωτερική και την εσωτερική εμφάνιση του και δημιουργώντας ευχάριστη διάθεση στους μαθητές και τις μαθήτριες μας, όπως και στο Διδακτικό Προσωπικό του.

Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Μεγαλόπολης σας ευχαριστεί θερμώς για τη μέριμνα και την πολύτιμη συνεργασία μας, παρά τις όποιες δυσκολίες υπήρχαν, εν μέσω της παρούσας υγειονομικής κρίσης. Ιδιαιτέρως εκτιμούμε την κατανόηση και την ανοχή που επιδείξατε, ώστε να παραμείνει ο συγκεκριμένος τεχνικός για όλο αυτό το χρονικό διάστημα στο χώρο της Σχολικής Μονάδας συμβάλλοντας στην όμορφη εμφάνιση του Σχολείου μας. Θα χαρούμε η καλή συνεργασία μας να συνεχιστεί και στο μέλλον ωφελώντας την εκπαιδευτική μας κοινότητα.

Επίσης, ευχαριστούμε και συγχαίρουμε ιδιαιτέρως τον κ. Αντωνόπουλο για την άπταιστη και αθόρυβη εργασία του, με την οποία αναδείχθηκε ο εσωτερικός και εξωτερικός χώρος του Σχολείου του Δήμου μας, καθώς και τον κ. Θάνο!

Εκ μέρους του Β’ Δημοτικού Σχολείου,
Η Διευθύντρια
Βασιλική Β. Κουρούση

Facebook Comments

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αλγεινή εντύπωση προκαλεί το υμνολόγιο της διευθύντριας κ. Κουρούση, σε κάποιον που συστηματικά, επί μήνες, όσο διαρκούσε η εργασία του, με την ανοχή της ή την αβλεψία της παραβίαζε τους όρους παρουσίας του σε σχολικό χώρο με μπύρες,τσιγάρα και έλλειψη μάσκας. Ενώ της έγινε παρατήρηση και ένσταση για τον συγκεκριμένο εργαζόμενο από τον Σύλλογο Γονέων του σχολείου, αυτή με την ευχαριστήρια επιστολή της προσπαθεί να επιβάλλει την δική της άποψη των πραγμάτων περί ”άπταιστης” εργασίας.

  2. Σε απάντηση των παραπάνω ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων θα ήθελε να ενημερώσει πως μετά από την γνωστοποίηση τον όσων αναφέρθηκαν , ενημερώσαμε άμεσα το γραφείο της διευθυνσης παρακαλωντας να πραξει τα δέοντα και τα προβλεπομενα. Οι όποιοι εργαζόμενοι εντός του σχολείου θα πρεπει να σέβονται την ιδιαιτερότητα του χώρου στον οποίο βρίσκονται και να λειτουργουν ανάλογα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here