Ευχαριστήρια από την Κοινωνική Προστασία και Αλληλεγγύη του Δήμου Μεγαλόπολης

0
544

ΔΗΜΟΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ Ν.Π.Δ.Δ. «ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ & ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ»
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ -ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. του Ν.Π.Δ.Δ. «Κοινωνική Προστασία & Αλληλεγγύη» Δήμου Μεγαλόπολης ευχαριστούν θερμά τους συμπολίτες μας ιδιώτες, επαγγελματίες, φορείς, συλλόγους που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα για την συγκέντρωση σχολικών ειδών προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες παιδιών των οικονομικά αδύναμων οικογενειών του Δήμου για τη νέα σχολική χρονιά.

Η ποσότητα που συγκεντρώθηκε στο διάστημα από 31/ 8 έως και σήμερα, ξεπέρασε τις προσδοκίες μας με το ευχάριστο αποτέλεσμα της ενίσχυσης όλων των παιδιών που προσήλθαν στην υπηρεσία μας.

Στο χώρο του Νομικού Προσώπου υπάρχει ακόμα σχολικό υλικό προς διάθεση κυρίως για παιδιά δημοτικού ( τσάντες, είδη ζωγραφικής, τετράδια κ.λ.π). , το οποίο μπορεί να παραλάβει όποτε χρειαστεί ο /η μαθητής / μαθήτρια.

Η ανταπόκρισή σας είναι εξαιρετικά σημαντική γιατί μας υποστηρίζει στην προσπάθειά μας για την ανακούφιση των οικονομικά αδύναμων συνανθρώπων μας και αποδεικνύει ότι η κοινωνική αλληλεγγύη είναι ενεργή και λειτουργεί αποτελεσματικά όταν την επικαλεστούμε.

Ευελπιστούμε σε ανάλογη συμμετοχή σας στο μέλλον, ώστε να επαναληφθούν και να ενισχυθούν δράσεις με επίκεντρο την στήριξη αυτών που έχουν ανάγκη συμπαράστασης.

 

Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. του Ν.Π.Δ.Δ.  «Κοινωνική Προστασία & Αλληλεγγύη» Δήμου Μεγαλόπολης ευχαριστούν  θερμά  την εταιρεία καθαρισμού  «ΙΡΙΔΑ» και τον πρόεδρό της κ. Ηλ. Πετρόπουλο, που ανέλαβαν εθελοντικά την απολύμανση και τον ελαιοχρωματισμό οικίας, άπορης οικογένειας του Δήμου μας.

     Με την πράξη τους αυτή συνέβαλαν στην παραμονή της οικογένειας σε  υγιές περιβάλλον, όπως ήταν απαραίτητο για λόγους υγείας των μελών αυτής.

    Με αυτήν την εξαιρετικά σημαντική πράξη σας συμβάλλετε στην δημιουργία συνθηκών κοινωνικής  αλληλεγγύης  για  τους οικονομικά αδύναμους συμπολίτες μας.

     Ευελπιστούμε σε ανάλογη συνεργασία στο μέλλον, όπου το απαιτούν οι συνθήκες ώστε να ανακουφιστούν  συμπολίτες μας που αντιμετωπίζουν δυσκολίες.

Ο Πρόεδρος Βασίλειος Χίνης

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here