ΑρχικήΑΡΘΡΑΕυχαριστήρια επιστολή από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Μεγαλόπολης

Ευχαριστήρια επιστολή από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Μεγαλόπολης

Ο Διοικητής και το προσωπικό της  Π.Υ. Μεγαλόπολης σας ευχαριστούν θερμά για την εκούσια συμβολή σας στο δύσκολο έργο μας και συγκεκριμένα για τη διάθεση στην Υπηρεσία μας από τον Δήμο Μεγαλόπολης σημαντικού αριθμού σύγχρονων κυαλιών  για κάλυψη των αναγκών της Υπηρεσίας μας. Συγκεκριμένα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κ. Δήμαρχο Μεγαλόπολης κ. Χριστογιαννόπουλο, τον κ. Αντιδήμαρχο κ. Σιέμπο και την Διευθύντρια Οικονομικών του Δήμου κ. Τρεμπέλα Βασιλική, οι οποίοι σε ελάχιστο χρονικό διάστημα εκτέλεσαν την ανωτέρω προμήθεια.

Επιπλέον θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον επιχειρηματία κ. Βασιλόπουλο Δημήτριο ο οποίος θωράκισε την Γραμματεία της Υπηρεσίας μας έναντι της πανδημίας, προσφέροντας και τοποθετώντας ειδικό προστατευτικό.   

Μαζί με τις ειλικρινείς μας ευχαριστίες σας γνωρίζουμε πως η συμπαράστασή σας στο δύσκολο έργο μας, ειδικότερα στην δύσκολη αυτή περίοδο, είναι άξια επαίνου και μίμησης και η ευγενέστατη  προσφορά σας ενδυναμώνει ακόμη περισσότερο τις προσπάθειες μας για αποτελεσματικότερη εκπλήρωση των καθηκόντων μας.

Τέλος ευχόμαστε οι ενέργειες να βρούν μιμητές και συμπαραστάτες καθώς κάτι τέτοιο θα επηρεάσει άμεσα και θετικά την απόδοση και θα βελτιώσει τις  συνθήκες εργασίας μας.

Ο Διοικητής
Χρήστος Π. Μπουντούρης
Αντιπύραρχος

Facebook Comments

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,120ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,236ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
790ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
5,660ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
FACEBOOK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ