Ευχές για τα Χριστούγεννα και τη Νέα Χρονιά

0
966

Στείλτε μας τις δικές σας ευχές στο [email protected]

Οι μέρες των εορτών να είναι για όλους γεμάτες αγάπη και οικογενειακές στιγμές χαράς. Ας ευχηθούμε ότι το νέο έτος θα κάνει τα όνειρα όλου του κόσμου πραγματικότητα και θα σκορπίσει ευτυχία και υγεία.Χαρούμενη, δημιουργική, γεμάτη όνειρα, μηνύματα και νέες προκλήσεις να είναι η Νέα Χρονιά με όμορφες & ξεχωριστές στιγμές για όλους!
Καφενείο Μεγαλόπολης

Ο Δήμαρχος Μεγαλόπολης κ. Διονύσης Παπαδόπουλος εύχεται με την ευκαιρία των εορτών για τα Χριστούγεννα και το Νέο Έτος, σε όλους τους κατοίκους και τους δημότες του Δήμου προσωπική και οικογενειακή προκοπή και υγεία. Το νέο έτος 2019 όλοι το αντιμετωπίζουμε με αισιοδοξία και με την προσμονή ότι θα είναι για όλους και σε όλα τα επίπεδα έτος αλληλεγγύης, χαράς και κοινωνικής προόδου. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!
Στη δύση του 2018 μιας πραγματικά δύσκολης χρονιάς που έβαλε σε μεγάλες δοκιμασίες τους κατοίκους του Λεκανοπεδίου Μεγαλόπολης, σας εύχομαι Καλά Χριστούγεννα και Καλή, Δημιουργική και «Ανατρεπτική» Χρονιά, με υγεία, ευτυχία και Ειρήνη. Το 2019 μπορούμε όλοι μαζί να κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα με συντροφικότητα και αλληλεγγύη, να συνεχίσουμε και να εντείνουμε τον αγώνα μας για να κατακτήσουμε αυτό που μας αξίζει και μας ανήκει ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΛΛΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΊΝΟΣ ΜΙΧΟΠΟΥΛΟΣ Υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Μεγαλόπολης
Το ΙΕΚ Μεγαλόπολης σας εύχεται, καλές γιορτές, με υγεία, αγάπη και χαρά!! Να σας ενημερώσουμε ότι το ΙΕΚ θα παραμείνει κλειστό από 23/12 έως 6/1/2019. Να είστε όλοι καλά και σας ευχόμαστε και η νέα χρονιά να είναι μια υπέροχη, δημιουργική χρονιά, γεμάτη ευκαιρίες, όνειρα και προσδοκίες που θα πραγματοποιηθούν!!
ΚΑΝΤΕΛΗ ΜΑΡΙΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΓ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 6 ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ
Μήνυμα χαράς, αισιοδοξίας και δημιουργίας από το Διοικητικό Συμβούλιο για όλους τους συγχωριανούς, τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου μας. Δύο στιχάκια φτιάξαμε σαν κάλαντα να πούμε από καρδιά τα στέλνουμε μαζί να ευχηθούμε. Για τις γιορτές που έρχονται να ‘χουμε την υγειά μας “Αλκυονίδες” έπονται στη νέα τη χρονιά μας. Μορφωτικός Σύλλογος Ζώνης
Ο Σύλλογος των Καρυτινών της Αθήνας και του Πειραιά «ο Θ. Κολοκοτρώνης», σας εύχεται ολόψυχα ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ, ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ, ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ.
Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΧΩΡΩΝ ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ!

Ηκάρτα με τις θερμότερες ευχές για καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το νέο έτος, επικαιροποιώντας με τα κάλαντα, την προσπάθεια των ΑΝΘΕΩΝ ΤΗΣ ΠΕΤΡΑΣ, για τη δημιουργία σχολής μαθητείας της πέτρας στα Λαγκάδια Αρκαδίας.

                    Με εκτίμηση


Ο Πρόεδρος                                    Η Γεν. Γραμματέας

Ι. Τσιαούσης                                  Αγγ. Αναστοπούλου
Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here