Ευχές για καλή σχολική χρονιά από το Μουσείο Λαϊκού Πολιτισμού Δάρα Αρκαδίας

0
184

Η νέα σχολική χρονιά αποτελεί την αφετηρία ενός ταξιδιού στον κόσμο της μάθησης και της γνώσης. Απευθυνόμενοι σε όλους σας, στους μικρούς και μεγαλύτερους κατακτητές της γνώσης, στο ξεκίνημα της διαδρομής αυτής, σας ευχόμαστε καλή δύναμη για να μπορέσετε να αντεπεξέλθετε στις σχολικές σας υποχρεώσεις.

Με επιμονή, στόχο και πίστη στα όνειρά σας, θα κατορθώσετε να ξεπεράσετε όλα τα εμπόδια και να κάνετε άλλο ένα αποφασιστικό βήμα προς την ολοκλήρωσή σας.
Είναι γεγονός, πως οι συνθήκες μέσα στις οποίες ξεκινάτε δεν είναι οι τέλειες. Πραγματικότητα επίσης είναι, πως οι γονείς σας αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα.
Παρά τις δυσκολίες που υπάρχουν, το σχολείο πρέπει να συνεχίσει να είναι χώρος διάπλασης ελεύθερων προσωπικοτήτων, χώρος δημιουργίας και προόδου.

Τεράστια συμβολή σε αυτό έχουν οι δάσκαλοι, οι καθηγητές και οι γονείς σας, στους οποίους ευχόμαστε καλή δύναμη για να μπορέσουν να λειτουργήσουν πότε ως στηρίγματα και πότε ως πηγές έμπνευσής σας και σ αυτή την σχολική χρονιά, που μακάρι να είναι γεμάτη χαρές και επιτυχίες.

Επιστημονικά Υπεύθυνη Μουσείου Λαϊκού Πολιτισμού Δάρα
Αντωνία Κορδοπάτη
Φιλόλογος
Μουσείο Λαϊκού Πολιτισμού Δάρα Αρκαδίας
E-mail: [email protected]

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here