Ευρωπαϊκό Λιγκ: Έτοιμη για τη μεγάλη γιορτή η Μεγαλόπολη (video)

0
194

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη (8/6) στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δημαρχιακού Μεγάρου Μεγαλόπολης, η Συνέντευξη Τύπου για το 2ο τουρνουά του 3ου ομίλου του Ευρωπαϊκού Λιγκ γυναικών.

Παρουσία του Δημάρχου Μεγαλόπολης Διονύση Παπαδόπουλου, του Τομεάρχη Εσωτερικής Επικοινωνίας της Δ.Ε.Η Αλεξόπουλου Ιωάννη, του Supervisor της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας, Άλεν Φίσμπαχερ, του Διευθυντή της ΕΟΠΕ, Περικλή Μπακοδήμου, του εκπροσώπου της Ένωσης Σωματείων Πετοσφαίρισης Πελοποννήσου, Γιάννη Χλιού, αλλά και της αρχηγού της Εθνικής ομάδας Ελένης Κιόση και του Ομοσπονδιακού τεχνικού, Γιάννη Καλμαζίδη.

volley-press2

Αναλυτικά οι δηλώσεις των διοργανωτών:

Παπαδόπουλος: «Χαρούμενοι που φιλοξενούμε το Ευρωπαϊκό Λιγκ στην πόλη μας»

Πρώτος πήρε το λόγο, ο Δήμαρχος της Μεγαλόπολης, Διονύσης Παπαδόπουλος, ο οποίος δήλωσε: «Αγαπητοί φίλοι, η πόλη της Μεγαλόπολης είναι έτοιμη για τριτη φορά μέσα σε διάστημα λιγότερο 18 μηνών να υποδεχτεί ένα σημαντικό και σπουδαίο αθλητικό γεγονός, το Ευρωπαϊκό Λιγκ Εθνικής γυναικών βόλεϊ. Είναι αλήθεια ότι όλοι μας είμαστε πολλοί χαρούμενοι που το φιλοξενούμε στην πόλη μας και προσπαθούμε να βοηθήσουμε με οποιοδήποτε τρόπο καθόλη τη διάρκεια της διαμονής αλλά και της περιόδου προπονήσεών της την αγαπημένη ομάδα να επιτύχει τους αγωνιστικούς στόχους της στη διοργάνωση.

Επίσης είναι πολύ εθαρρυντικό και παρήγορο τέτοιες εποχές -και για τρίτη φοράστην προσπάθεια της πόλης μας να βοηθήσει στη διοργάνωση ενός τετοιου γεγονότος- ότι δίπλα μας βρίσκεται η ΔΕΗ Α.Ε. Αποδεικνύει έτσι η επιχείρηση ότι πραγματικά συναισθάνεται τις δύσκολες ημέρες και στηρίζει και τον αθλητισμό. Θέλω να ευχαριστω τον κ. Αλεξόπουλου και τη ΔΕΗ για αυτή τη νέα χορηγία προς την Ομοσπονδια που βοηθά έμμεσα και την πόλη της Μεγαλόπολης αλλά και όλους όσοι μοχθούν για την επιτυχία του αθλητικού γεγονότος, τους ανθρώπους της Ομοσπονδίας και το τεχνικό τιμ που δείχνουν εμπιστοσύνη στους ανθρώπους και στον τόπο αυτό. Καλή επιτυχία στο τριήμερο των αγώνων και επίσης καλή επιτυχία στην αντίστοιχη ομάδα των ανδρών που θα δώσει τις δικές της «μάχες» στην πόλη της Κοζάνης και της Θεσσαλονίκης»

volley-press1

Αλεξόπουλος: «Η ΔΕΗ Α.Ε είναι συμπαραστάσης της Εθνικής»

Ο Τομεάρχης Εσωτερικής Επικοινωνίας της Δ.Ε.Η, Γιάννης Αλεξόπουλος ανέφερε: «Η ΔΕΗ για ακόμα μια φορα είναι συμπαραστάτης στην προσπάθεια της Εθνικής γυναικών. Καλωσορίζουμε τις ομάδες των υπόλοιπων αποστολών στην πόλη μας. Για εμάς η Μεγαλοπολη είναι μια από τις μεγαλύτερες πόλεις και θεωρούμε υποχρέωσή μας να στηρίζουμε και να βοηθάμε. Καλή επιτυχία στην Εθνική».

Φίσμπαχερ: «Έχω εισπράξει ήδη τη θερμή φιλοξενία»

Ο Supervisor της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας, Άλεν Φίσμπαχερ με τη σειρά του τόνισε: «Θα ήθελα να ευχαρισήσω το Δήμο Μεγαλόπολης και την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης για τη διοργάνωση του γεγονότος και κυρίως για τη θερμή φιλοξενία που ήδη εισπράξει. Ελπίζω σε τρεις υπέροχες μέρες γεμάτες βόλεϊ.»

Μπακοδήμος: «Καλούμε τον κόσμο να γεμίσει το γήπεδο»

Ο διευθυντής της ΕΟΠΕ, Περικλής Μπακοδήμος σημείωσε: «Η επιλογή να επανέλθουμε στη Μεγαλόπολη ήταν απόλυτα συνειδητή και σε αυτό μας οδήγησε η αγάπη και η θέληση του Δημάρχου, της πόλης και όλων των συνεργατών. Υπάρχει η περυσινή εμπειρία και πιστεύουμε ότι ο κόσμος θα έρθει και θα αγκαλιάσει τη διοργάνωση. Είναι πολύ μεγάλο γεγονός για τα δεδομένα της Μεγαλόπολης και ευχαριστούμε το Δήμαρχο και το Δήμο Γορτυνίας που είναι συνδιοργανωτής αλλά και τη ΔΕΗ που είναι συμπαραστάτης τόσο εδώ όσο και στο Γουόρλντ Λιγκ της Κοζάνης. Καλωσορίζω επίσης και τον κ. Φίσμπαχερ και ελπίζω να μεταφέρει τα καλύτερα για τη φιλοξενία και τη διοργάνωση. Καλούμε τον κόσμο να γεμίσει το γήπεδο».

Χλιός: «Έχουμε γίνει όλοι ένα»

Ο εκπρόσωπος της Ένωσης Σωματείων Πετοσφαίρισης Πελοποννήσου, Γιάννη Χλιός τόνισε: «Εκπροσωπώντας την Ομοσπονδία και την Ένωση Πελοποννήσου ευχαριστώ το Δήμαρχο Μεγαλόπολης, τη ΔΕΗ ΑΕ της οποίας η προσφορά είναι σε πολλά επίπεδα. Να ευχαριστήσω επίσης τους τοπικούς διευθυντές. Ετοιμάζουμε μια διοργάνωση σε πολύ καλά πρότυπα και αναμένουμε πολύ μεγάλη παρουσία κόσμου. Πιστεύουμε ότι η ομάδα μας θα καταφέρει να τερματίσει πρώτη στον όμιλο. Είμαστε πολλοί ευχαριστημένοι και έχουμε γίνει όλοι ένα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους επιτελείς της Ομοσπονδίας. Καλή επιτυχία στην ομάδα και στη διοργάνωση».

[ot-video][/ot-video]

από το volleyball.gr

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here