ΕΣΒΗΣΕ ΑΜΕΣΩΣ Η ΦΩΤΙΑ ΑΠΟ ΚΕΡΑΥΝΟ ΣΤΟ ΧΩΡΕΜΙ

2
311

Φωτιά από πτώση κεραυνού είχαμε σήμερα το απόγευμα σε δασική περιοχή ανάμεσα στο χωριό Χωρέμι και την Αγία Παρασκευή Τριποτάμου.

Η φωτιά έσβησε αμέσως λόγω τη άμεσης επέμβασης ενός φορτωτή από την ΔΕΗ και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μεγαλόπολης. Συγκεκριμένα εργαζόμενοι από την απογευματινή βάρδια στα ορυχεία της ΔΕΗ, είδαν τον καπνό και αμέσως ειδοποίησαν την Πυροσβεστική και ταυτόχρονα ένας φορτωτής και μια υδροφόρα πήγαν στο σημείο το οποίο όμως δεν είχε οδική πρόσβαση.

Η λύση δόθηκε όταν ο χειριστής της ΔΕΗ Ευάγγελος Τσουμπλέκας , χρησιμοποίησε σαν δρόμο το σημείο που είχαν γίνει εκσκαφές για την κατασκευή του αγωγού φυσικού αερίου. Ταυτόχρονα η έγκαιρη επέμβαση και της Πυροσβεστικής διασφάλισε την πλήρη κατάσβεση και ευτυχώς δεν είχαμε μεγάλη καταστροφή αφού στο συγκεκριμένο σημείο υπάρχει μεγάλο κομμάτι δάσους.

Για ακόμα μια φορά η συνεργασία ΔΕΗ και Πυροσβεστικής έφερε πολύ γρήγορα αποτελέσματα.

Facebook Comments

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. …………..εργαζόμενοι ……..από την απογευματινή βάρδια στα ορυχεία της ΔΕΗ, είδαν τον καπνό και αμέσως ειδοποίησαν την Πυροσβεστική και ταυτόχρονα ένας φορτωτής και μια υδροφόρα πήγαν στο σημείο το οποίο όμως δεν είχε οδική πρόσβαση……………..οχι …….η…… μαμα……. 'η ……η θυγατερα…………..εργαζομενοι…………………….

  2. …………..εργαζόμενοι ……..από την απογευματινή βάρδια στα ορυχεία της ΔΕΗ, είδαν τον καπνό και αμέσως ειδοποίησαν την Πυροσβεστική και ταυτόχρονα ένας φορτωτής και μια υδροφόρα πήγαν στο σημείο το οποίο όμως δεν είχε οδική πρόσβαση……………..οχι …….η…… μαμα……. 'η ……η θυγατερα…………..εργαζομενοι…………………….

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here