Ερωτήσεις Τσιριγώτη-Μανιάτη στο Δ.Σ. Μεγαλόπολης για έγγραφα ΧΔΒΑ και Ορκωτούς Λογιστές

0
449

Στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που έγινε στην Μεγαλόπολη την Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου, οι δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας κ.κ. Τσιριγώτης και Μανιάτης , έθεσαν ερωτήματα προς τον Δήμαρχο Μεγαλόπολης κ. Παπαδόπουλο σχετικά με 2 θέματα.

  1. Τι έχει κάνει για να βρει και να γνωστοποιήσει στο σώμα τα έγγραφα που είχαν σταλεί στην διαβούλευση για την δημιουργία ΧΔΒΑ
  2. Τι γίνεται με τους ορκωτούς λογιστές του Δήμου, γιατί υπάρχουν καθυστερήσεις και δεν έχουν γίνει εκθέσεις εδώ και πολλά χρόνια, με αποτέλεσμα να παρανομεί ο Δήμος και να υπάρχει κίνδυνος για δικαστικές εμπλοκές.

Επίσης ο νέος δημοτικός σύμβουλος  Δημήτρης Αλεξόπουλος ζήτησε από τον πρόεδρου του Δ.Σ. να είναι πιο αναλυτικός και να μην βιάζεται στην διαδικασία.

Στην συνεδρίαση της Τρίτης συμμετείχε για 1η φορά και ο Κώστας Ανδρίτσος. Ο κ. Ανδρίτσος  ορκίστηκε σύμβουλος μετά τις παραιτήσεις των μελών των αντιπολιτεύσεων για την πώληση των μονάδων ΔΕΗ , λόγω ότι οι αναπληρωματικοί των αντιπολιτεύσεων δεν δέχθηκαν να ορκιστούν, τις θέσεις πλέον καταλαμβάνουν σύμβουλοι από τον συνδυασμό της πλειοψηφίας.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here