xabilomati9-2-23
spot_img
ΑρχικήΑΡΘΡΑΕρωτήσεις Τσιριγώτη-Μανιάτη στο Δ.Σ. Μεγαλόπολης για έγγραφα ΧΔΒΑ και Ορκωτούς Λογιστές

Ερωτήσεις Τσιριγώτη-Μανιάτη στο Δ.Σ. Μεγαλόπολης για έγγραφα ΧΔΒΑ και Ορκωτούς Λογιστές

Στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που έγινε στην Μεγαλόπολη την Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου, οι δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας κ.κ. Τσιριγώτης και Μανιάτης , έθεσαν ερωτήματα προς τον Δήμαρχο Μεγαλόπολης κ. Παπαδόπουλο σχετικά με 2 θέματα.

  1. Τι έχει κάνει για να βρει και να γνωστοποιήσει στο σώμα τα έγγραφα που είχαν σταλεί στην διαβούλευση για την δημιουργία ΧΔΒΑ
  2. Τι γίνεται με τους ορκωτούς λογιστές του Δήμου, γιατί υπάρχουν καθυστερήσεις και δεν έχουν γίνει εκθέσεις εδώ και πολλά χρόνια, με αποτέλεσμα να παρανομεί ο Δήμος και να υπάρχει κίνδυνος για δικαστικές εμπλοκές.

Επίσης ο νέος δημοτικός σύμβουλος  Δημήτρης Αλεξόπουλος ζήτησε από τον πρόεδρου του Δ.Σ. να είναι πιο αναλυτικός και να μην βιάζεται στην διαδικασία.

Στην συνεδρίαση της Τρίτης συμμετείχε για 1η φορά και ο Κώστας Ανδρίτσος. Ο κ. Ανδρίτσος  ορκίστηκε σύμβουλος μετά τις παραιτήσεις των μελών των αντιπολιτεύσεων για την πώληση των μονάδων ΔΕΗ , λόγω ότι οι αναπληρωματικοί των αντιπολιτεύσεων δεν δέχθηκαν να ορκιστούν, τις θέσεις πλέον καταλαμβάνουν σύμβουλοι από τον συνδυασμό της πλειοψηφίας.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Facebook Comments

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!
8,579ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,300ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
5,660ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
FACEBOOK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ