Επιτυχημένο το 3on3 του Πελασγού

0
333

To 3on3 “Πελασγός» που έγινε το διήμερο 11 και 12 Αυγούστου στο ανοικτό γήπεδο της ΔΕΗ ολοκληρώθηκε αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις από πλευράς διαγωνιζομένων , οργάνωσης αλλά και συμμετοχής των θεατών .

Οι αθλητικές εγκαταστάσεις της ΔΕΗ πλημμύρισαν κόσμο κάθε ηλικίας που απόλαυσαν καλό μπάσκετ ,ωραίες φάσεις, δυναμισμό ,θέαμα και μια υπόσχεση από όλους ότι του χρόνου όλα θα είναι ακόμη καλλίτερα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι οι συμμετοχές ξεπέρασαν κάθε προσδοκία αφού πήραν μέρος δεκατέσσερις (14 )ομάδες ενηλίκων ,έξη (6) ομάδες κοριτσιών ,επτά (7) ομάδες αγοριών και τρείς (3 )ομάδες junior (ξεχωριστή νότα η παρουσία της ομάδας της πυροσβεστικής).Είναι μεγάλη επιτυχία ότι σε δύο ημέρες παίχτηκαν συνολικά εκατόν πέντε (105) παιχνίδια.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους τόσο ο δήμαρχος Μεγαλόπολης Κος Παπαδόπουλος όσο και ο πρόεδρος του Δ.Σ. κος Χίνης.

Τα αποτελέσματα του τουρνουά ήταν :
Κατηγορία ενηλίκων τελικός : splash brothers- παλαίμαχοι . Νικητές οι splash brothers
Κατηγορία κοριτσιών τελικός : trinity-U16. Νικήτριες οι trinity
Κατηγορία αγοριών τελικός : mega hocks- ανώνυμοι Νικητές οι mega hocks
Κατηγορία junior : κακά παιδιά-bulls Νικητές τα κακά παιδιά.

Στο διαγωνισμό καρφωμάτων νικητής ο Τόμπρος Δημήτριος ,ενώ στον διαγωνισμό τριπόντων μετά από συγκλονιστική μάχη στον τελικό, μεταξύ Αριδά και Κερκεμέζου , μεγάλος νικητής ο Αριδάς.
Η βραδιά έκλεισε με τις απονομές μεταλλίων καθώς και κληρώσεις πολλών δώρων.

[ot-video][/ot-video]

 

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here