Επιτυχημένη ημερίδα στην Μεγαλόπολη με Θέμα: «Πρόληψη και αντιμετώπιση των τροχαίων ατυχημάτων»

0
3062

Την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου έγινε στην Μεγαλόπολη μια πολύ σημακτική ημερίδα με θέμα : «Πρόληψη και Αντιμετώπιση Τροχαίων Ατυχημάτων».

Η ημερίδα συνδιοργανώθηκε από τους συλλόγους: Πρόληψης και Αντιμετώπισης Τροχαίων Ατυχημάτων «Αγάπη για Ζωή», τον Μορφωτικό Εξωραϊστικό Σύλλογο Ζώνης Αρκαδίας, τον Σύλλογο Γυναικών Μεγαλόπολης «Καλλιστώ» και την Αγωνιστική Λέσχη Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Μεγαλόπολης.

Παιδιά με τη βοήθεια κυρίως από τους γονείς τους και τους Συλλόγους Γονέων των Δημοτικών σχολείων του Δήμου μας, και όλα τα παιδιά από το θεατρικό εργαστήρι “Το τραίνο της χαράς” συμμετείχαν κι έστειλαν τα μηνύματα τους με θαυμάσιες εργασίες ζωγραφικής, κολάζ, ποιήματος.

Οι ομιλητές ανέλυσαν και ενημέρωσαν τους παρευρισκόμενους για όλα τα σημαντικά θέματα που έχουν να κάνουν με τα ατυχήματα , με στατιστικά στοιχεία και κυρίως με συμβουλές και τρόπους αποφυγής τέτοιων δύσκολων καταστάσεων. Επίσης αναλύθηκαν και τρόποι αντιμετώπισης των τραυματιών.

Μεταξύ άλλων μίλησαν από την Μεγαλόπολη ο Ιατρός κ. Τσίχλης, ο διοικητής του Α.Τ. Μεγαλόπολης κ. Κουρτέσης και από την Πυροσβεστική Υπηρεσία ο Ανθυποπυραγός κ. Παπαδόπουλος Γεώργιος.

Το Καφενείο της Μεγαλόπολης κάλυψε ολόκληρη την ημερίδα και σύντομα θα σας παρουσιάσουμε τα σχετικά βίντεο.

Από τον Δήμο Μεγαλόπολης εκδόθηκε συγχαρητήριο μήνυμα, διαβάστε το ΕΔΩ

δείτε φωτογραφίες

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”46″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”240″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Πατήστε εδώ για προβολή slideshow]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

 

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here