ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΕπιτυχίες για το παιδικό και εφηβικό τμήμα του Πελασγού

Επιτυχίες για το παιδικό και εφηβικό τμήμα του Πελασγού

Στο κλειστό γυμναστήριο της Τρίπολης έγινε την Κυριακή το απόγευμα το τελευταίο παιχνίδι της πρώτης φάσης του εφηβικού πρωταθλήματος ανάμεσα στους «ΔΡΟΜΕΙΣ» Τρίπολης και τον «ΠΕΛΑΣΓΟ» Μεγαλόπολης.

Ένα ντέρμπυ ανάμεσα στις δυο καλλίτερες ομάδες του ομίλου , ένα ντέρμπυ που θα έβγαινε αυτός που θα διεκδικήσει τον τίτλο του πρωταθλητή εφήβων, στα νοκ άουτ παιχνίδια με τους πρώτους των δυο άλλων ομίλων Λακωνίας και Μεσσηνίας. Τα παιδιά του «ΠΕΛΑΣΓΟΥ» κυνηγούσαν δυο αποτελέσματα την νίκη η την ήττα με διάφορα μέχρι εννέα πόντους μιας και στο πρώτο γύρο είχαν κερδίσει στη Μεγαλόπολη με δέκα πόντους.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με αρκετό άγχος και από τις δυο πλευρές για να κλείσει το πρώτο δεκάλεπτο με τους «ΔΡΟΜΕΙΣ» να προηγούνται με 12-9.Το δεύτερο δεκάλεπτο δεν ήταν καθόλου καλό για την ομάδα της Πόλης μας που υστέρησε τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση , ενώ αντίθετα οι έφηβοι των «ΔΡΟΜΕΩΝ» εμφανίστηκαν ιδιαίτερα παθιασμένοι, για να καταφέρουν στο τέλος του ημιχρόνου να προηγηθούν με σκορ 30-19 ,καλύπτοντας μάλιστα και την διαφορά του πρώτου αγώνα. Όλα έδειχναν ότι τα πράγματα στο δεύτερο ημίχρονο για τον «ΠΕΛΑΣΓΟ» θα ήταν ιδιαίτερα δύσκολα μιας και είχε γίνει ήδη η ανατροπή στο σκορ αλλά και η ψυχολογία των αντιπάλων ήταν ανεβασμένη.

Κάπου εκεί όμως φαίνονται και οι χαρακτήρες των αθλητών και αυτό το απέδειξαν τα παιδιά του «ΠΕΛΑΣΓΟΥ», που μπήκαν αποφασισμένα να ανατρέψουν την κατάσταση και να πάρουν την πρόκριση. Με σωστές επιλογές στην επίθεση και πιεστική άμυνα σε όλο το γήπεδο, κατάφεραν να φέρουν την διαφορά στους έξι πόντους (39-33)στο τέλος του τρίτου δεκαλέπτου, βάζοντας τις βάσεις για την μεγάλη ανατροπή. Το τέταρτο δεκάλεπτο ήταν συναρπαστικό με τους αθλητές και των δυο ομάδων να προσπαθούν για το δικό τους θετικό αποτέλεσμα . Οι έφηβοι του «ΠΕΛΑΣΓΟΥ» με την αποφασιστική άμυνα του Μπουζαλά (τρία καθοριστικά κλεψίματα) ,τις δυο τρίποντες βόμβες του Κερκεμέζου στην πιο κρίσιμη στιγμή του αγώνα και το πάθος των υπολοίπων παιδιών , αποδείχτηκαν πιο έτοιμοι και κατάφεραν να φτάσουν στο στόχο τους. Το τελικό 50-46 έφερε ξέφρενους πανηγυρισμούς και το χειροκρότημα των πολυάριθμων φιλάθλων που ήρθαν από την Μεγαλόπολη για να απολαύσουν την αγωνιστικότητα αυτών των παιδιών.

Από το «ΠΕΛΑΣΓΟ» έδωσαν όλοι το καλλίτερο εαυτό τους ακόμη και αυτοί που δεν αγωνίστηκαν, με το χειροκρότημα και την ενθάρρυνση τους , δείχνοντας το καλό κλίμα αλλά και την καθοριστική συμβολή του πάγκου στις επιτυχίες.

Τα δεκάλεπτα του αγώνα: 12 – 9 / 18 – 10 / 9 -14 / 11 – 13 .
Με τους «ΔΡΟΜΕΙΣ» αγωνίστηκαν :ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ-ΚΑΛΔΗΣ-ΝΤΑΓΙΑΝΤΗΣ-ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ-ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ-ΠΡΙΟΒΟΛΟΣ-ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ Ι.-ΜΠΑΓΕΡΗΣ-ΚΟΤΣΙΡΙΛΟΣ-ΚΟΥΓΙΑΣ-ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣΗΛ.
Με τον «ΠΕΛΑΣΓΟ» αγωνίστηκαν : ΜΠΟΥΖΑΛΑΣ-ΚΕΡΚΑΜΕΖΟΣ- ΚΟΚΚΟΤΑΣ-ΑΡΙΔΑΣ-ΧΡΑΝΙΩΤΗΣ-ΚΟΥΡΕΤΑΣ-ΚΑΝΤΕΛΗΣ-ΧΡΥΣΟΣΠΑΘΗΣ-ΤΟΜΠΡΟΣ-ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΑΚΗΣ.

Αξίζει να τονίσουμε ότι στην επόμενη φάση έχει περάσει και το παιδικό τμήμα του «ΠΕΛΑΣΓΟΥ», κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά να περνούν στους τελικούς ταυτόχρονα και το παιδικό και το εφηβικό τμήμα από την Μεγαλόπολη, και φανερώνει την σοβαρή δουλειά που γίνεται στον σύλλογο.

Σχολιασμός μέσω της πλατφόρμας του Facebook Comments Box

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!
8,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,357ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
6,038ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisment -
FACEBOOK

Τελευταία Άρθρα

Σχόλια