Επιτροπή Διαβούλευσης στην Μεγαλόπολη για το Ταμείο Δίκαιης Μετάβασης την Πέμπτη 28 Ιουνίου

0
535

Την Πέμπτη 28 Ιουνίου θα γίνει επιτροπή διαβούλευσης του Δήμου Μεγαλόπολης στις 19:00 στο Δημαρχείο. Το θέμα είναι η ενημέρωση και διατύπωση γνώμης για την σύσταση του Ταμείου Δίκαιης Μετάβασης. Είναι στην ουσία το ίδιο θέμα με την συγκέντρωση που δεν έγινε χθες Τετάρτη.

Πρόκειται για μια πολύ σημαντική συνεδρίαση της επιτροπής και θα πρέπει ο Δήμος Μεγαλόπολης να φροντίσει να μπορεί να γίνει πλήρης και σωστή ενημέρωση του κόσμου. Καλό θα ήταν να μπορεί να συμμετέχει και κάποιος φορέας που ενδεχομένως δεν εκπροσωπείται στην επιτροπής της πόλης.

η σχετική πρόσκληση του Δήμου αναφέρει:

Σας καλούμε όπως, την 28η του μήνα Ιουνίου του έτους 2018, ημέρα της εβδομάδας Πέμπτη και ώρα 19.00 μ.μ., προσέλθετε στην Αίθουσα Συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου Μεγαλόπολης στο Δημοτικό Κατάστημα (κεντρική πλατεία, Π. Κεφάλα 10 & Σταθοπούλου), σε δημόσια συνεδρίαση, κατά τις διατάξεις του άρθρου 76 παρ. 2 του Ν. 3852/2010 «Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης – Πρόγραμμα Καλλικράτης», για τη συζήτηση επί του θέματος:

  • Εισήγηση-Διατύπωση γνώμης σχετικά με την σύσταση του ειδικού Ταμείου Δίκαιης Μετάβασης

Την Δευτέρα 25 Ιουνίου & ώρα 13:00μμ στη Γραμματεία Δημάρχου θα βρίσκεται σχετικός με το θέμα ενημερωτικός φάκελος.

Ο Δήμαρχος – Πρόεδρος
της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης

Διονύσιος Παπαδόπουλος

Για  να αφήσετε την πρόταση σας η να κάνετε ερώτημα στην Διαβούλευση του Υπουργείου ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here