Επιτροπή Διαβούλευσης στην Μεγαλόπολη , στα κρυφά , χωρίς καμία ενημέρωση σε πολίτες και ΜΜΕ

0
188

Στις 15:00 σήμερα Τετάρτη 25 Νοεμβρίου αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του Δήμου Μεγαλόπολης η ανακοίνωση που ενημέρωνε για την πρόσκληση της επιτροπής διαβούλευσης του Δήμου Μεγαλόπολης, η οποία θα γινόταν 3 ώρες μετά , στις 18:00 !!

Παρόλο που είχαν σταλεί κανονικά οι προσκλήσεις στα μέλη της επιτροπής ( μαθαίνουμε εδώ και πολλές ημέρες) αλλά ακόμη και σήμερα το πρωί ήταν γνωστό στον Δήμο ότι θα γίνει η συνεδρίαση , κανείς αρμόδιος δεν σκέφτηκε και δεν μπήκε στον κόπο να ενημερώσει τους πολίτες.

Επίσης δεν στάλθηκε κανένα ηλεκτρονικό μήνυμα , δεν έγινε καμία ενημέρωση σε κανένα ΜΜΕ. Απλά αναρτήθηκε στην σελίδα του Δήμου 3 ώρες πριν.

Το θέμα της συζήτησης η κατάρτιση του Τεχνικού προγράμματος για το 2016, δηλαδή μιλάμε για μια από τις σημαντικές διαδικασίες του Δήμου.

Έτσι όποιοι πολίτες της Μεγαλόπολης θα ήθελαν να παρακολουθήσουν την συνεδρίαση απλά δεν το ήξεραν. Επίσης τα ΜΜΕ της πόλης που συνέχεια καλύπτουν τις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου και όλες τις εκδηλώσεις απλά στην ουσία αποκλείστηκαν από το να παρακολουθήσουν την διαδικασία.

Δυστυχώς κάτι δεν λειτουργεί σωστά στον Δήμο. Δεν είναι δυνατόν να μην υπάρχει η στοιχειώδης ενημέρωση για τόσο σημαντικά θέματα.

Για την ιστορία σας παρουσιάζουμε την πρόσκληση που όπως είπαμε δημοσιεύθηκε 3 ώρες πριν την συνεδρίαση στην σελίδα του Δήμου. Πιθανόν οι αρμόδιοι στον Δήμο Μεγαλόπολης να πιστεύουν ότι όλη την μέρα περιμένουμε να ενημερωθούμε από την σελίδα, ότι πρέπει εμείς να παρακαλάμε να μας ενημερώσουν.

 

Μεγαλόπολη 18 – 11 – 2015

Αρ. Πρωτ.: 19920

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ – ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ

ΠΡΟΣ

1. Τα Μέλη της Δημοτικής Επιτροπής

Διαβούλευσης Δήμου Μεγαλόπολης

(όπως ο Πίνακας Αποδεκτών)

Σας καλούμε όπως, την 25η του μήνα Νοεμβρίου του έτους 2015, ημέρα της εβδομάδας Τετάρτη και ώρα 18.00 μ.μ., προσέλθετε στην Αίθουσα Συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου Μεγαλόπολης στο Δημοτικό Κατάστημα (κεντρική πλατεία, Π. Κεφάλα 10 & Σταθοπούλου), σε δημόσια συνεδρίαση, κατά τις διατάξεις του άρθρου 76 παρ. 2 του Ν. 3852/2010 «Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης – Πρόγραμμα Καλλικράτης» για συζήτηση και γνωμοδότηση επί του παρακάτω θέματος:

1. Εισήγηση – Διατύπωση γνώμης σχετικά με την κατάρτιση του Τεχνικού Προγράμματος του Δήμου Μεγαλόπολης οικ. έτους 2016.

Ο Δήμαρχος – Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης

Διονύσιος Παπαδόπουλος

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 25 Νοέμβριος 2015 15:00
Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here