ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ… Ασφαλής μετακίνηση μαθητών.

0
158
Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου Μεγαλόπολης έστειλε στις 29/1/2010 έγγραφο στον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Μεγαλόπολης ,με θέμα την ασφαλή μετακίνηση των μαθητών από και πρός το Σχολείο.
Το έγγραφο αυτό αναφερόταν σε παραλείψεις που υπάρχουν καθώς και σε προτάσεις εκ μέρους του Συλλόγου πάνω σε αυτό το λεπτό θέμα.
Περιμένοντας μια απάντηση κατάλαβα οτι ο κος Μερζιώτης ,σαν Πρόεδρος,εχει πιό σοβαρά θέματα γιά το Δημοτικό Συμβούλιο απο την ασφαλή μετακίνηση οκτακοσίων (800) μαθητών,μιάς και πέρασαν ήδη δυόμιση μήνες και δεν εχει γίνει κάτι.Βέβαια σε ένα μικρότερης βαρύτητας αίτημα της εμπορικής τράπεζας η ανταπόκριση ήταν μάλλον άμεση.
Δυστυχώς έχουμε μάθει στον τόπο μας ότι οι προτάσεις συζητούνται και ενεργοποιούνται ανάλογα με το ποιος τις κάνει και όχι ανάλογα με την σοβαρότητα που έχει το κάθε θέμα ή για να το πω και πιο ρελαστικά, περιμένουμε πρώτα να γίνει κάποιο κακό και μετά να ενεργοποιηθούμε.
Επισημαίνω ότι περίμενα από τον κο Μερζιώτη ( ο οποίος είναι και εκπαιδευτικός) να επιδείξει μεγαλύτερη ευαισθησία για το συγκεκριμένο θέμα.
Μετά τιμής
Τσατσουλής Γεώργιος
Υ.Γ. Οι απόψεις που εκφράζονται είναι προσωπικές και δεν απηχούν θέσεις του συλλόγου.
Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here