Επιστολή-καταγγελία του καλαθοσφαιριστή Γιώργου Τσίρμπα, με αφορμή την μη παραχώρηση του δελτίου του από την διοίκηση του σωματείου Πολύβιος Μεγαλόπολης.

0
180

Με επιστολή που απέστειλε στο arcadia-sports ο καλαθοσφαιριστής Γιώργος Τσίρμπας, καταγγέλει την ομάδα μπάσκετ του Πολύβιου Μεγαλόπολης με αφορμή την μη παραχώρηση του δελτίου του από την διοίκηση του σωματείου.

Αναλυτικά η επιστολή έχει ως εξής:
“Γεια σας, ονομάζομαι Γιώργος Τσίρμπας και θα ήθελα να κάνω μια δήλωση-καταγγελία σχετικά με την κακόβουλη άρνηση του σωματείου “Πολύβιος” να μου παραδώσει το δελτίο παίχτη. Το συμβάν αυτό αποτελεί αντισυνταγματική και ποινικά κολάσιμη πράξη καθώς έχουμε από τη μια πλευρά δέσμευση της ελεύθερης ανάπτυξης της προσωπικότητάς μου και αφετέρου πρόκειται περί κλασικής περίπτωσης υπεξαγωγής εγγράφου.

Με τον τρόπο αυτό εμποδίζεται η μεταφορά του δελτίου μου σε κάποια άλλη ομάδα, συνεπώς και η επαγγελματική μου ανέλιξη. Τέλος, θα ήθελα να αναφέρω ότι το ερασιτεχνικό μπάσκετ για να αναπτυχθεί χρειάζεται να καμφθούν τέτοιου είδους εμπόδια που περιορίζουν την προώθηση των παιχτών, κάνοντάς τους δούλους σε ένα αθλητικό σκλαβοπάζαρο.

Με εκτίμηση, Γιώργος Τσίρμπας”.

από το arcadiasports

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here