ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΡΙΠΟΤΑΜΟ – ΧΩΡΕΜΗ-ΑΓΙΑ ΘΕΟΔΩΡΑΠατήστε πάνω στις φωτογραφίες για μεγέθυνση.

Ο δρόμος που οδηγεί από την εθνική οδό Μεγαλόπολης -Καλαμάτας πρός τα χωριά Τριπόταμο-Χωρέμη και Ίσαρη Αγία Θεοδώρα , έχει σημαντικές ζημιές που σε πολλά σημεία μάλιστα είναι επικίνδυνα για την ζωή όσων χρησιμοποιούν την διαδρομή αυτή.
Στις φωτογραφίες θα δείτε μια κατολίσθηση που είναι στο ύψος του Τριπόταμου και έχει κλείσει τον μισό δρόμο αλλά εδώ και 10 μέρες δεν έχει ενδιαφερθεί κανείς να βάλει έστω ένα σήμα , μια κορδέλα να υπάρχει μια προειδοποίηση …. είναι θαύμα που ακόμα δεν έχει γίνει ατύχημα στο σημείο αυτό!!

Επίσης ανεβάζω φωτογραφίες από την είσοδο του Χωρεμίου που εδώ και 2 μήνες υπάρχει αυτή η τεράστια τρύπα σε όλο το πλάτος του δρόμου και κανείς μα κανείς δεν ασχολήθηκε να την κλείσει!!

Αυτή είναι η εικόνα που θα δεί όποιος έρθει να επισκεφτεί τα χωριά της περιοχής αλλά και οι πολλοί προσκυνητές που επισκέπτονται την Αγία θεοδώρα!!
Είναι σίγουρο ότι θα γελάνε με τα χάλια μας!!

Σχολιασμός μέσω της πλατφόρμας του Facebook Comments Box

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μια εικόνα ίσον χίλιες λέξεις αλλά πρέπει να επισημάνουμε και κάποια πράγματα ακόμα. Οι τεράστιες λακούβες (άκρως επικύνδινες) δημιουργούνται κυρίως λόγω των διελεύσεων φορτηγων και των βαρέως οχημάτων που εξυπηρετούν την ΔΕΗ. Τα σημεία που είναι στις φωτογραφίες είναι προς την είσοδο του Χωρεμίου μετά την έξοδο από την εθνική οδό Τριπόλεως-Καλαμών και λόγω της κακής ορατότητας, οι πιθανότητες ατυχημάτων είναι πολύ αυξημένες.Επισημένεται φυσικά η καθημερινή διέλευση πούλμαν και ΙΧ με εκατοντάδες επισκέπτες όχι μόνο στα χωριά της περιοχής, αλλά και προς το εκκλησάκι της Αγίας Θεωδώρας, στο οποίο παρατηρείται μεγάλη επισκεψιμότητα καθ’όλη τη διάρκεια του χρόνου και από όλα μέρη της Ελλάδας. Οι λακούβες έχουν σχηματιστεί από τις αρχές φθινοπώρου και με τις πρώτες βροχές. Έχουν γίνει ήδη πολλές ζημιές σε αυτοκίνητα αμέριμνων οδηγων που διέρχονται από εκεί. Οι κατολισθήσεις είναι φαινόμενο στο συγκεκριμένο σημείο που παρατηρείται χρόνια τωρα. Η μόνη αντίδραση -όταν δηλαδή δυσκολεύονται να περάσουν τα φορτηγά της ΔΕΗ…- είναι μέσω μιας μπουλντόζας, η σάρωση της πλευράς του δρόμου που έχει φρακάρει. Φυσικά δεν ακολουθεί ο απαιτούμενος καθαρισμός με συνέπεια να παραμένουν μεγάλες ποσότητες λάσπης,πέτρες κλαριά κλπ όχι στην άκρη αλλά ακόμα και στο ενδιάμεσο του δρόμου!

  2. Μια εικόνα ίσον χίλιες λέξεις αλλά πρέπει να επισημάνουμε και κάποια πράγματα ακόμα. Οι τεράστιες λακούβες (άκρως επικύνδινες) δημιουργούνται κυρίως λόγω των διελεύσεων φορτηγων και των βαρέως οχημάτων που εξυπηρετούν την ΔΕΗ. Τα σημεία που είναι στις φωτογραφίες είναι προς την είσοδο του Χωρεμίου μετά την έξοδο από την εθνική οδό Τριπόλεως-Καλαμών και λόγω της κακής ορατότητας, οι πιθανότητες ατυχημάτων είναι πολύ αυξημένες.Επισημένεται φυσικά η καθημερινή διέλευση πούλμαν και ΙΧ με εκατοντάδες επισκέπτες όχι μόνο στα χωριά της περιοχής, αλλά και προς το εκκλησάκι της Αγίας Θεωδώρας, στο οποίο παρατηρείται μεγάλη επισκεψιμότητα καθ’όλη τη διάρκεια του χρόνου και από όλα μέρη της Ελλάδας. Οι λακούβες έχουν σχηματιστεί από τις αρχές φθινοπώρου και με τις πρώτες βροχές. Έχουν γίνει ήδη πολλές ζημιές σε αυτοκίνητα αμέριμνων οδηγων που διέρχονται από εκεί. Οι κατολισθήσεις είναι φαινόμενο στο συγκεκριμένο σημείο που παρατηρείται χρόνια τωρα. Η μόνη αντίδραση -όταν δηλαδή δυσκολεύονται να περάσουν τα φορτηγά της ΔΕΗ…- είναι μέσω μιας μπουλντόζας, η σάρωση της πλευράς του δρόμου που έχει φρακάρει. Φυσικά δεν ακολουθεί ο απαιτούμενος καθαρισμός με συνέπεια να παραμένουν μεγάλες ποσότητες λάσπης,πέτρες κλαριά κλπ όχι στην άκρη αλλά ακόμα και στο ενδιάμεσο του δρόμου!

  3. Μια εικόνα ίσον χίλιες λέξεις αλλά πρέπει να επισημάνουμε και κάποια πράγματα ακόμα. Οι τεράστιες λακούβες (άκρως επικύνδινες) δημιουργούνται κυρίως λόγω των διελεύσεων φορτηγων και των βαρέως οχημάτων που εξυπηρετούν την ΔΕΗ. Τα σημεία που είναι στις φωτογραφίες είναι προς την είσοδο του Χωρεμίου μετά την έξοδο από την εθνική οδό Τριπόλεως-Καλαμών και λόγω της κακής ορατότητας, οι πιθανότητες ατυχημάτων είναι πολύ αυξημένες.Επισημένεται φυσικά η καθημερινή διέλευση πούλμαν και ΙΧ με εκατοντάδες επισκέπτες όχι μόνο στα χωριά της περιοχής, αλλά και προς το εκκλησάκι της Αγίας Θεωδώρας, στο οποίο παρατηρείται μεγάλη επισκεψιμότητα καθ’όλη τη διάρκεια του χρόνου και από όλα μέρη της Ελλάδας. Οι λακούβες έχουν σχηματιστεί από τις αρχές φθινοπώρου και με τις πρώτες βροχές. Έχουν γίνει ήδη πολλές ζημιές σε αυτοκίνητα αμέριμνων οδηγων που διέρχονται από εκεί. Οι κατολισθήσεις είναι φαινόμενο στο συγκεκριμένο σημείο που παρατηρείται χρόνια τωρα. Η μόνη αντίδραση -όταν δηλαδή δυσκολεύονται να περάσουν τα φορτηγά της ΔΕΗ…- είναι μέσω μιας μπουλντόζας, η σάρωση της πλευράς του δρόμου που έχει φρακάρει. Φυσικά δεν ακολουθεί ο απαιτούμενος καθαρισμός με συνέπεια να παραμένουν μεγάλες ποσότητες λάσπης,πέτρες κλαριά κλπ όχι στην άκρη αλλά ακόμα και στο ενδιάμεσο του δρόμου!

  4. Μια εικόνα ίσον χίλιες λέξεις αλλά πρέπει να επισημάνουμε και κάποια πράγματα ακόμα. Οι τεράστιες λακούβες (άκρως επικύνδινες) δημιουργούνται κυρίως λόγω των διελεύσεων φορτηγων και των βαρέως οχημάτων που εξυπηρετούν την ΔΕΗ. Τα σημεία που είναι στις φωτογραφίες είναι προς την είσοδο του Χωρεμίου μετά την έξοδο από την εθνική οδό Τριπόλεως-Καλαμών και λόγω της κακής ορατότητας, οι πιθανότητες ατυχημάτων είναι πολύ αυξημένες.Επισημένεται φυσικά η καθημερινή διέλευση πούλμαν και ΙΧ με εκατοντάδες επισκέπτες όχι μόνο στα χωριά της περιοχής, αλλά και προς το εκκλησάκι της Αγίας Θεωδώρας, στο οποίο παρατηρείται μεγάλη επισκεψιμότητα καθ’όλη τη διάρκεια του χρόνου και από όλα μέρη της Ελλάδας. Οι λακούβες έχουν σχηματιστεί από τις αρχές φθινοπώρου και με τις πρώτες βροχές. Έχουν γίνει ήδη πολλές ζημιές σε αυτοκίνητα αμέριμνων οδηγων που διέρχονται από εκεί. Οι κατολισθήσεις είναι φαινόμενο στο συγκεκριμένο σημείο που παρατηρείται χρόνια τωρα. Η μόνη αντίδραση -όταν δηλαδή δυσκολεύονται να περάσουν τα φορτηγά της ΔΕΗ…- είναι μέσω μιας μπουλντόζας, η σάρωση της πλευράς του δρόμου που έχει φρακάρει. Φυσικά δεν ακολουθεί ο απαιτούμενος καθαρισμός με συνέπεια να παραμένουν μεγάλες ποσότητες λάσπης,πέτρες κλαριά κλπ όχι στην άκρη αλλά ακόμα και στο ενδιάμεσο του δρόμου!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!
8,684ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,312ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
6,038ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
FACEBOOK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ