ΑΡΘΡΑΕπεξεργασία Κειμένου και Διαδίκτυο στα Κέντρα Δια Βίου Μάθησης του Δήμου...

Επεξεργασία Κειμένου και Διαδίκτυο στα Κέντρα Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Μεγαλόπολης

Την Τετάρτη 25/2/2015, ξεκινά στα Κέντρα Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Μεγαλόπολης, ένα νέο τμήμα Εκπαίδευσης Ενηλίκων στην κατηγορία Νέες Τεχνολογίες και με θεματική ενότητα Επεξεργασία Κειμένου – Διαδίκτυο (Ι).

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε ενήλικες οι οποίοι δεν έχουν μεγάλη εμπειρία και θέλουν να εξοικειωθούν με την χρήση του Η/Υ για να κάνουν βασικές καθημερινές λειτουργίες.

Αναλυτικότερα:

Επεξεργασία Κειμένου – Διαδίκτυο (Ι)
H θεματική ενότητα «Επεξεργασία Κειμένου – Διαδίκτυο (Ι)» αποτελεί ένα εκπαιδευτικό υλικό που χωρίζεται σε δύο βασικές ενότητες.

Η πρώτη ενότητα καθοδηγεί βήμα-βήμα τον εκπαιδευόμενο να ανακαλύψει τα βασικά χαρακτηριστικά της επεξεργασίας κειμένου, ξεκινώντας από το περιβάλλον εργασίας, την οθόνη του προγράμματος και τις πρώτες ενέργειες που θα χρειαστεί να κάνει και φτάνει μέχρι τη μορφοποίηση του κειμένου και την εισαγωγή πινάκων και αντικειμένων σχεδίασης. Σκοπός της ενότητας είναι να μπορούν οι εκπαιδευόμενοι να ακολουθούν συγκεκριμένα βήματα για να διερευνήσουν τις δυνατότητες του προγράμματος, ενώ παράλληλα τους δίνεται η δυνατότητα να διερευνούν και άλλες επιλογές, καθώς αποκτούν εμπειρία και γνώσεις.

Η δεύτερη ενότητα αφορά στην εισαγωγή των εκπαιδευομένων στη χρήση του διαδικτύου. Και σε αυτή την ενότητα ξεκινά η μελέτη του θέματος από τα πρώτα βήματα για να βοηθήσει τους αρχάριους χρήστες να κατανοήσουν τι είναι το διαδίκτυο και ποιες είναι οι πρώτες λειτουργίες που χρειάζεται να γνωρίζουν για να το αξιοποιήσουν. Επίσης, περιγράφεται και ο τρόπος με τον οποίο οι εκπαιδευόμενοι μπορούν να αξιοποιούν τις δυνατότητες του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Η ενότητα απευθύνεται κυρίως σε αρχάριους χρήστες, ωστόσο μπορεί να φανεί χρήσιμη και σε εμπειρότερους χρήστες.
Η Διάρκεια του τμήματος είναι  50 ώρες

Επικοινωνία στα τηλέφωνα:

Καραντούνη Θεοδώρα 6971914396

Λέλε Γεωργία 6971910538

Ώρες επικοινωνίας Καθημερινά 10:00 – 12:00

Σχολιασμός μέσω της πλατφόρμας του Facebook Comments Box

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!
8,763ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,329ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
6,038ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
FACEBOOK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ