Επανεκλογή Κουκάκη στην προεδρία της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ

0
112

Στις διοικητικές αρχαιρεσίες που πραγματοποιήθηκαν στην ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ την Τετάρτη 8 Νοεμβρίου ο Σταύρος Κουκάκης με πανηγυρικό τρόπο επανεκλέγηκε στον προεδρικό θώκο της Ένωσης για τα επόμενα 4 χρόνια.

Ο Αρκάς δημοσιογράφος-συγγραφέας που εδώ και σχεδόν έναν χρόνο βρίσκεται στην προεδρία της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ έλαβε και πάλι ισχυρή εντολή από τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου να συνεχίσει το έργο που έχει ξεκινήσει για την αναβάθμιση του ενωσιακού μας μπάσκετ.

Με μήνυμα του στον λογαριασμό του στο facebook ο Σταύρος Κουκάκης γνωστοποίησε το γεγονός περιγράφοντας με τον δικό του χαρακτηριστικό τρόπο την επανεκλογή του στην προεδρία της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ.

Πρόεδρος της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ για τα επόμενα τέσσερα χρόνια!
Μεγάλη τιμή, βαριά ευθύνη!
Εδώ με το νέο ΔΣ όπως αναδείχθηκε μετά τις σημερινές αρχαιρεσίες!
Απουσιάζουν δικαιολογημένα από την φωτογραφία οι Ανδρέας Ζαγάκος, Spiros Iliopoylos!

Εξελέγη το νέο διοικητικό συμβούλιο της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ

Το νέο της 11μελές διοικητικό συμβούλιο για την επόμενη τετραετία (2018-2022) απέκτησε χθες το βράδυ η ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ μετά τις προγραμματισμένες εκλογές που έγιναν στα γραφεία της Ένωσης στην Καλαμάτα.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα των εκλογών η σειρά κατάταξης σύμφωνα με τους ψήφους είναι η παρακάτω: Σταύρος Κουκάκης 43, Γιάννης Κουτραφούρης 41, Θανάσης Μακαρούνης 38, Μιχάλης Βακαλόπουλος 37, Νικήτας Βεργινάδης 35, Ανδρέας Ζαγάκος 35, Σπύρος Ηλιόπουλος 34, Παναγιώτης Τσιμπούρης 33, Μανώλης Γιαννακάκος 30, Παναγιώτης Παγκράτης 28, Παναγιώτης Γεωργόπουλος 28.

Αναπληρωματικοί κατά σειρά κατάταξης σύμφωνα με τους ψήφους είναι η παρακάτω: Παναγιώτης Μουστάκης 39, Βασίλης Σταθάκης 29, Νίκος Μπάκας 28, Μιλτιάδης Σκιαδάς 21.

Για την εξελεγκτική επιτροπή ψηφίστηκαν: Νίκος Καίσαρης 40, Αντώνης Τουρλομούσης 39, Κωνσταντίνος Ζαφειρόπουλος 37.

Νέα πρόσωπα του διοικητικού συμβουλίου είναι οι κ.κ. Ανδρέας Ζαγάκος, Μανώλης Γιαννακάκος, Παναγιώτης Γεωργόπουλος, που αντικατέστησαν τους απερχόμενους με σημαντική θητεία και προσφορά στο μπάσκετ της περιοχής κ.κ. Χρήστο Δαμουρά, Παναγιώτη Μάλαμα και Σπύρο Παυλάκο.

Αμέσως μετά το νέο διοικητικό συμβούλιο συγκροτήθηκε σε σώμα που αναλυτικά έχει ως εξής:

Πρόεδρος: Σταύρος Κουκάκης
Α’ Αντιπρόεδρος: Μιχάλης Βακαλόπουλος
Β’ Αντιπρόεδρος: Παναγιώτης Παγκράτης
Γ’ Αντιπρόεδρος: Ανδρέας Ζαγάκος
Γενικός Γραμματέας: Θανάσης Μακαρούνης
Ταμίας: Νικήτας Βεργινάδης
Ειδικός Γραμματέας: Παναγιώτης Τσιμπούρης
Μέλη: Γιάννης Κουτραφούρης, Σπύρος Ηλιόπουλος, Μανώλης Γιαννακάκος, Παναγιώτης Παγκράτης και Παναγιώτης Γεωργόπουλος.

από το ArcadiaPortal.gr

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here