ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΕΣ 24ΩΡΕΣ ΑΠΕΡΓΙΕΣ ΣΤΗΝ ΔΕΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΤΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ

0
148

Σε 24ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες προχωράνε τα σωματεία της ΔΕΗ , λόγω της πώλησης του ΑΔΜΗΕ, των δικτύων δηλαδή της επιχείρισης. Οι απεργίες ξεκινούν από την Τρίτη 28 Ιανουαρίου .

Στην Μεγαλόπολη οι απεργίες στο Ορυχείο και στις μονάδες ξεκινούν από την έναρξη της νυχτερινής βάρδιας απόψε Δευτέρα και ώρα 23.00

Σύμφωνα και με την ανακοίνωση που κυκλοφόρησε :

• Το νομοσχέδιο βρίσκεται ήδη στην Βουλή και την Τρίτη εισέρχεται στην Ολομέλεια για συζήτηση και ψήφιση, ενώ παράλληλα κατατέθηκε τροπολογία η οποία διαγράφει την ασφαλιστική μας σχέση. Δηλαδή την περιουσία μας που έχει σχηματιστεί στα πάγια περιουσιακά στοιχεία της ΔΕΗ, αφού ως γνωστό είχαμε μέχρι το 1999 ασφάλιση στον εργοδότη.
• Με την πράξη τους αυτή επιχειρούν να απαλλάξουν τη ΔΕΗ από αυτή την σχέση καταργώντας τον Ν. 2773/99, ο οποίος αναγνωρίζει την ενσωματωμένη ασφαλιστική μας περιουσία στα πάγια περιουσιακά στοιχεία της ΔΕΗ.
Αυτό βεβαίως γίνεται για να μην υπάρξει καμία εμπλοκή στην πώληση του ΑΔΜΗΕ σήμερα, αύριο στην μικρή ΔΕΗ και στην συνέχεια με το 17% της μητρικής. Γιατί εξυπακούεται ότι εργαζόμενοι και συνταξιούχοι θα κηρύξουμε αέναο αγώνα, διεκδικώντας την ασφαλιστική μας περιουσία.

Διαβάστε παρακάτω ολόκληρη την ανακοίνωση…

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ – ΑΠΕΡΓΙΕΣ -ΑΔΜΗΕ

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here