Επανέναρξη του Δημοτικού Κινηματογράφου Μεγαλόπολης την Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου

0
1636

Ο Δημοτικός Κινηματογράφος Μεγαλόπολης επαναλειτουργεί μετά από αρκετό καιρό στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Μεγαλόπολης “Ο Πολύβιος”.

Το νέο Δ.Σ. της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου πέρα από τις εργασίες συντήρησης και επισκευών που έγιναν στην αίθουσα, με πρόταση του Προέδρου Γιάννη Μπάζιου το καλοκαίρι του 2017 και υλοποιώντας πρόταση του Βασίλη Κανέλλου που είχε κατατεθεί στο σχέδιο δράσης 2016 , προχώρησε στην αγορά νέου ψηφιακού μηχανήματος για τις προβολές των ταινιών. Πλέον οι προβολές θα γίνονται με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και δίνεται η δυνατότητα να προβάλλονται και πιο καινούργιες ταινίες . Η έναρξη των προβολών γίνεται με την προβολή μιας παιδικής ταινίας.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

Από Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2017 θα επαναλειτουργήσει ο Δημοτικός Κινηματογράφος ο οποίος βρίσκεται στο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Μεγαλόπολης. 

Η πρώτη ταινία θα είναι για τους μικρούς μας φίλους, «Εγώ, ο Απαισιότατος 3». Η ταινία θα προβάλλεται για τέσσερις (4)  ημέρες, κάθε απόγευμα στις 7:00 από τη Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2017 έως και την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2017. Η  είσοδος θα είναι ελεύθερη.

Υπόθεση:
Ο Γκρου ανακαλύπτει πως έχει έναν δίδυμο αδερφό και μαζί θα συνεργαστούν πάνω σε άλλη μία ληστεία.

ΩΡΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ: 7.00 Μ.Μ.
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

  Ο Πρόεδρος
Μπάζιος Ιωάννης

 

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here