Επίσκεψη στην μονάδα 5 θα κάνουν οι αντιπολιτεύσεις του Δήμου Μεγαλόπολης για να δουν αν υπάρχει σημείο υποδοχής για σύνδεση Τηλεθέρμανσης

0
424

Οι τρις αντιπολιτεύσεις του Δήμου Μεγαλόπολης με κοινή επιστολή τους ζητούν να επισκεφτούν την μονάδα 5 φυσικού αερίου της ΔΕΗ στην Μεγαλόπολη για να δουν αν υπάρχει κατασκευασμένο σημείο υποδοχής για σύνδεση Τηλεθέρμανσης. Η κίνηση αυτή των αντιπολιτεύσεων του Δήμου γίνεται με αφορμή τα όσα αναφέρει σε έγγραφό του ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΗ κ. Στάσσης όπου υποστηρίζει ότι για να συνδεθεί η Τηλεθέρμανση με την μονάδα 5 φυσικού αερίου, απαιτούνται έργα μετασκευής του ατμοστροβίλου, άδεια από τον κατασκευαστή και μεγάλο χρονικό διάστημα εργασιών.

δείτε σχετικό άρθρο του Καφενείου της Μεγαλόπολης ΕΔΩ

Η επιστολή των αντιπολιτεύσεων του Δήμου Μεγαλόπολης αναφέρει:

Αντιπολιτεύσεις Δήμου Μεγαλόπολης Μεγαλόπολη : 20.07.2020

  • ΝΕΑ ΑΡΧΗ
  • ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ
  • ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ

Προς : Διευθυντή Μονάδας 5 κ. Λαμπρόπουλο Λάμπρο

Θέμα : επίσκεψη κλιμακίου στη Μονάδα 5

Κύριε Διευθυντά,

Θα θέλαμε να μας επιτρέψετε να επισκεφθούμε κλιμάκιο από τις αντιπολιτεύσεις του Δήμου Μεγαλόπολης, για να δούμε δια ζώσης, εάν υπάρχει πρόβλεψη κατά την κατασκευή της Μονάδας,  ώστε να υπάρχει σημείο υποδοχής για σύνδεση με αγωγό θέρμανσης.

Σας γνωρίζουμε ότι κατά την συνεδρίαση του Δ.Σ. στις 15.07.2020 συζητήθηκε το θέμα εάν υπάρχει η δυνατότητα σύνδεσης αγωγού μεταφοράς θερμικής ενέργειας.

Ομόφωνα οι τρεις παρατάξεις της αντιπολίτευσης «ΝΕΑ ΑΡΧΗ», «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ» και «ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ» αιτούμεθα εντός εύλογου χρονικού διαστήματος, να μας ορίσετε συνάντηση και να μας συνδράμετε με Τεχνικό της Υπηρεσίας σας, προκειμένου να μας υποδείξει εάν υπάρχει σημείο σύνδεσης, όπως και το κατασκευαστικό σχέδιο του υπόψη αγωγού.

Μετά τιμής

Οι αντιπολιτεύσεις

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here