Επίσκεψη κλιμακίου των Ανεξάρτητων Ελλήνων στην ΔΕΗ Μεγαλόπολης

0
228

Επίσκεψη πραγματοποίησε σήμερα 14/9 ο κ. Νίκος Ντίνος, μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής και γραμματέας Περιφερειακών Οργανώσεων των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ με τη συνοδεία των πολιτευτών του νομού κ. Γιώργο Δαλιάνη, κ. Κωνσταντίνο Παναγάκο και κα. Ρούλα Παναγοπούλου καθώς και μελών της Συντονιστικής Επιτροπής στον ΑΗΣ Β΄ στη Μεγαλόπολη όπου εκεί συνομίλησαν με τον Διευθυντή και το προσωπικό της μονάδας.

Στη συνέχεια επισκέφτηκαν τα ορυχεία και τις μονάδες του ΑΗΣ Α΄. Κατά τη διάρκεια της περιοδείας ενημερώθηκε το προσωπικό για τις θέσεις των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ για τη Δ.Ε.Η. και ο κ. Ντίνος ζωντανά από τη Μεγαλόπολη στον αέρα της ΕΡΤ Τρίπολης 101,5 fm παρέθεσε τηλεφωνική συνέντευξη στους δημοσιογράφους του σταθμού κα. Πέγκυ Μπρούσαλη και κ. Στάυρο Ζορμπαλά.

Η περιοδεία ολοκληρώθηκε στην Τρίπολη στην ΕΜΠΟΡΙΑ και στο ΔΕΔΗΕ όπου και εκεί υπήρξε συνάντηση με το προσωπικό και ενημερώθηκε για τις θέσεις του Κινήματος.
Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε σύσκεψη με τους πολιτευτές και την Συντονιστική Επιτροπή στα γραφεία των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ στην Πλατεία Πετρινού.

anel-dei-megalopoli (1) anel-dei-megalopoli (2)

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here