Επίθεση δέχτηκαν ποδοσφαιριστές του Λεωνιδίου στο Άστρος!

0
208

Ανακοίνωση εξέδωσε πριν λίγο ο Α.Σ. Λεωνιδίου “το Λεωνίδιον”, με την οποία καταγγέλλει την επίθεση που δέχτηκαν ποδοσφαιριστές του Συλλόγου από ποδοσφαιριστές και παράγοντες του Πανθυρεατικού στο Άστρος, κατά τη διάρκεια του αγώνα Νικηταράς – Ολυμπιακός Λεωνιδίου.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

“Ο Α.Σ. ΛΕΩΝΙΔΙΟΥ καταγγέλλει την επίθεση και τον προπηλακισμό που δέχτηκαν ποδοσφαιριστές του από ποδοσφαιριστές και παράγοντες του ΠΑΝΘΥΡΕΑΤΙΚΟΥ, την περασμένη Κυριακή 28/02/16, καθώς παρακολουθούσαν τον ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ των ομάδων ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΕΩΝΙΔΙΟΥ στο Άστρος.

Να υπενθυμίσουμε στους συγκεκριμένους ανεύθυνους ανθρώπους του ΠΑΝΘΥΡΕΑΤΙΚΟΥ ότι στον πρόσφατο μεταξύ μας αγώνα, παρά τις προκλήσεις των ποδοσφαιριστών Κόκονα (προκαλούσε την κερκίδα) και Αγγελόπουλου (πήρε το σημαιάκι του κόρνερ, έβαλε τη φανέλα του και την ανέμιζε προκλητικά προς την κερκίδα), τόσο οι ποδοσφαιριστές όσο και οι παράγοντες της ομάδας μας κράτησαν την ψυχραιμία τους και δεν αντέδρασαν για να μην οξυνθεί περισσότερο η ήδη τεταμένη ατμόσφαιρα στις κερκίδες.

Να υπενθυμίσουμε επίσης, ότι οι ποδοσφαιριστές και οι παράγοντες του Α.Σ. ΛΕΩΝΙΔΙΟΥ οδήγησαν την αποστολή του ΠΑΝΘΥΡΕΑΤΙΚΟΥ με ασφάλεια στο λεωφορείο τους, για την ομαλή αποχώρησή τους από τις εγκαταστάσεις μας. Επιπλέον, στις κερκίδες βρίσκονταν και φίλαθλοι του ΠΑΝΘΥΡΕΑΤΙΚΟΥ που παρακολούθησαν τον αγώνα και στη συνέχεια αποχώρησαν χωρίς να δημιουργηθεί το παραμικρό πρόβλημα από την πλευρά των φιλάθλων της ομάδας μας.

Θεωρούμε τις παραπάνω ενέργειες των ποδοσφαιριστών και παραγόντων του ΠΑΝΘΥΡΕΑΤΙΚΟΥ απαράδεκτες και προκλητικές προς τον σύλλογό μας, γιατί δημιουργούν κλίμα έντασης μεταξύ των δύο σωματείων. Ελπίζουμε να πρυτανεύσει η λογική ώστε να μην οδηγηθούμε σε δυσμενείς και απρόβλεπτες καταστάσεις.

Υ.Γ.: Ο Α.Σ. ΛΕΩΝΙΔΙΟΥ καταδικάζει την παρεκτροπή ορισμένων οπαδών που βρίσκονταν στις κερκίδες του γηπέδου μας, που καμία σχέση δεν έχουν με το ιδεώδες του Συλλόγου. Ο Σύλλογός μας προσπαθεί και θα συνεχίσει τις προσπάθειες ώστε να εξαλειφτούν συμπεριφορές που ξεφεύγουν από τα όρια μιας πολιτισμένης αντίδρασης.

Στο επίπεδο όμως των ποδοσφαιριστών και παραγόντων δεν υπήρχε τίποτε περισσότερο από το πάθος που διακρίνει τους αγώνες μεταξύ των δύο ιστορικών σωματείων.

Για αυτό θεωρούμε απαράδεκτη τη συμπεριφορά των παραπάνω ατόμων του ΠΑΝΘΥΡΕΑΤΙΚΟΥ που χωρίς λόγο, με τις ενέργειες τους αμαύρωσαν το αθλητικό πνεύμα που υπήρχε τα τελευταία χρόνια μεταξύ των αθλητών”.

Το Δ.Σ.
του Α.Σ. Λεωνιδίου

“ΤΟ ΛΕΩΝΙΔΙΟΝ”

από το leonidion.gr

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here