Επίδειξη “Βλακείας” στην κεντρική πλατεία Μεγαλόπολης

1
735

Ξημερώματα Μεγάλης Δευτέρας στην Μεγαλόπολη, την ώρα που όλοι κοιμούνται , στην κεντρική πλατεία ένα αυτοκίνητο ανεβαίνει στον πεζόδρομο και ξεκινάει αγωνιστικές επιδείξεις δίπλα από τα τραπεζοκαθίσματα των καταστημάτων.

Όπως μπορείτε να δείτε και στην φωτογραφία που μας έστειλε αναγνώστης , τα ίχνη των ελαστικών πάνω στον πεζόδρομο μαρτυρούν το μέγεθος της επικινδυνότητας.

Ξεκινούν μπροστά από τα καθίσματα και καταλήγουν μέχρι την διασταύρωση, κάτι που σημαίνει ότι το αυτοκίνητο ξεκίνησε και βγήκε στο κεντρικό με πολλά χιλιόμετρα! Πολλοί ξύπνησαν από τον θόρυβο και τα μαρσαρίσματα και προσπαθούσαν να καταλάβουν τι συμβαίνει.

Επίδειξη λοιπόν “Βλακείας” και ανωριμότητας μέσα στο κεντρικότερο σημείο της πόλης και ταυτόχρονα “ρώσικη ρουλέτα”,  παιχνίδι με τις πιθανότητες για να έχουμε ατύχημα. Αν κάποιος άτυχος συμπολίτης μας πέρναγε εκείνη την ώρα σίγουρα θα είχαμε σοβαρό ατύχημα. Και δεν είναι μόνο ένα το περιστατικό, σε πολλούς δρόμους της πόλης έχουμε δει ανάλογα σημάδια.

Και παλιότερα έχουμε αυτοκίνητα να μπαίνουν μέσα σε βιτρίνες καταστημάτων, να πέφτουν πάνω σε σταθμευμένα οχήματα , να προκαλούνται μεγάλες υλικές ζημιές, να προκαλούνται ακόμα και θάνατοι.

Αλλά από ότι φαίνεται μυαλό δεν υπάρχει , ούτε για δείγμα!!

Facebook Comments

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Μετα απο το απόλυτο τίποτα που κατάφερε ,θα πήγε σπιτάκι του πολυ χαρούμενος και δίνοντας συγχαρητήρια στον εαυτό του για το επίπεδο πιλότου της φόρμουλα 1 που εχει φτάσει !!Και μετα περιμένουμε να κάνουμε αγώνα για να μην έρθουν τα ΧΥΤΕΑ στο λεκανοπέδιο ,δυστυχώς θελει πολυ δουλεια για να ξυπνήσουν κάποιοι !

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here