Επέμβαση των ΜΑΤ στην κατάληψη της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ – ΣΤΟ ΑΥΤΟΦΩΡΟ 18 ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ !

0
141

Με την επέμβαση δυνάμεων των ΜΑΤ λίγα λεπτά μετά τις 22.45 το βράδυ της Κυριακής ολοκληρώθηκε η κατάληψη των συνδικαλιστών της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ στο κτήριο, όπου χτυπά η καρδιά του επιχειρησιακού σχεδιασμού της ΔΕΗ, δηλαδή του κέντρου Πληροφοριακών Συστημάτων επί της Λ. Μεσογείων 190-194.

Τελικά με εντολή της πολιτικής ηγεσίας, όπως καταγγέλλουν οι συνδικαλιστές, τα ΜΑΤ επενέβησαν και προχώρησαν σε 18 προσαγωγές διαδηλωτών.

Η κατάληψη, σύμφωνα με τον Νίκο Φωτόπουλο, τον πρόεδρο της ΓΕΝΟΠ, διοργανώθηκε ώστε να αναζητηθούν στοιχεία σχετικά με το τέλος ακινήτων που εισπράττεται μέσω των λογαριασμών ρεύματος, που όπως αναφέρει, «συνιστούν σκάνδαλο απέναντι στο φτωχό λαό», στοιχεία που θα αποδείξουν ότι πληρώνουν μόνο τα κορόιδα».

Η ΓΕΝΟΠ σε ανακοίνωσή της σημειώνει ότι η κατάληψη έγινε επειδή υπάρχει κίνδυνος να χαθούν τα στοιχεία αυτά, από τα οποία πιθανώς θα προκύψει και νομικό σκάνδαλο. Προσθέτει ότι με την αποψινή ενέργεια «στέλνει μήνυμα στο σάπιο πολιτικό σύστημα που επί χρόνια έκρυβε τη λίστα Λαγκάρντ».

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο στην ιστοσελίδα της Ζούγκλας

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here