Εορταστικές δράσεις στην Καρύταινα (photo)

0
267

Με μεγάλο ενθουσιασμό και συνεπείς στο ραντεβού μας συναντηθήκαμε χτες στην πλατεία της Καρύταινας, στο ΧΩΡΙΟ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ κι από εκεί μαζί με τη φορτωμένη με δώρα, γαϊδουρίτσα Περσεφόνη ,μοιράσαμε δώρα και ευχές σε όλα τα σπίτια του χωριού!!!!

Συγκίνηση, εγκάρδιες αγκαλιές, χαμόγελα, χαρά, ενθουσιασμό, έκπληξη, ευχαρίστηση εισπράτταμε από όλους και αυτό μας έδινε δύναμη να αντέξουμε την πεντάωρη περιπλάνηση μας!!!!! Στη συντροφιά μας είχαμε και παιδιά μικρότερα των πέντε ετών που δεν ήθελαν να αποχωριστούν την παρέα μας όσο κι αν είχαν κουραστεί. Μελωδίες και γιορτινά τραγούδια, μουσικά όργανα και κεφάτα παιδιά ,λιακάδα και ιδανική θερμοκρασία για περπάτημα πρόσφεραν μια ξεχωριστή εμπειρία σε όλους μας!!!!

Οι δεκάδες επισκέπτες όπου μας συναντούσαν έδειχναν με πολλή εκφραστικότητα τον ενθουσιασμό τους για το δρώμενο.Άλλη μια πρωτοβουλία του πολιτιστικού συλλόγου ” ΚΟΙΝΟΝ ΚΑΡΥΤΙΝΩΝ” που σκοπό έχει να δώσει ζωντάνια στον τόπο, να διατηρήσει και να αναδείξει έθιμα, να δώσει ευκαιρίες για συμμετοχή, συνεργασία και δημιουργία κοινών αναμνήσεων!!!!

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here