Εορτασμός του Αγίου Δημητρίου στον Τριπόταμο με αγωνία και αγανάκτηση των κατοίκων (video-photo)

Mας κοροϊδεύουν , δεν μας υπολογίζουν, οι Πολιτικοί μας είναι εκδικητικοί με τον Τριπόταμο!

0
779

Για ακόμη μια χρονιά οι κάτοικοι του Τριποτάμου γιόρτασαν τον Άγιο Δημήτριο , πολιούχο του χωριού τους , μέσα σε κλίμα αγωνίας και αγανάκτησης μαζί. Και αυτό γιατί δεν έχει δοθεί λύση στο αίτημα μετεγκατάστασης του χωριού και πολύ σύντομα θα καλεστούν να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους.

Στην εκκλησία του χωριού οι σημαίες κυμάτιζαν μεσίστιες σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την αδιαφορία των πολιτικών, που τόσο καιρό ξέρουν μόνο να δίνουν υποσχέσεις.

Δεν θα εγκαταλείψουμε το χωριό μας και τα σπίτια μας , δήλωσε ο πάτερ Βασίλειος, εδώ θα κλειστούμε , μέσα στον ναό θα ταμπουρωθούμε! Πρόσθεσε επίσης με αγανάκτηση: Καταγγέλλω ότι οι πολιτικοί μας είναι εκδικητικοί με τον Τριπόταμο, δεν θέλουν να δώσουν λύση , δεν μας υπολογίζουν!

Μετά την Θεία Λειτουργία οι κάτοικοι συγκεντρώθηκαν στο σχολείο , όπου συζήτησαν τις τελευταίες εξελίξεις.

Παρόντες στον Τριπόταμο ήταν ο Δήμαρχος Μεγαλόπολης κ. Παπαδόπουλος, οι αντιδήμαρχοι κ.κ. Δούκουρης, Δάρας, Αθανασόπουλος , οι εντεταλμένοι σύμβουλοι κ.κ. Κακκαβάς και Γιώτης και ο δημοτικός σύμβουλος και πρόεδρος της Τηλεθέρμανσης κ. Τσιριγώτης. Άκουσαν για ακόμη μια φορά τις αγωνίες και τους προβληματισμούς των κατοίκων και τους μετέφεραν τις δεσμεύσεις που έχουν αναλάβει.

Στις αρχές Νοεμβρίου γίνεται το δικαστήριο για την οριστική απόφαση να εγκαταλείψουν οι κάτοικοι τα σπίτια τους.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Δάρρας αναρωτήθηκε πως μπορούν όλοι οι πολιτικοί διακομματικά στην Βουλή να ψηφίζουν και να δίνουν δημόσια έκταση σε αθλητικά σωματεία αλλά δεν κάνουν το ίδιο για τον Τριπόταμο. Ο δικηγόρος κ. Αποστολόπουλος ενημέρωσε τους κατοίκους για τις κινήσεις που θα γίνουν και τόνισε ότι  δεν έχει καμία σχέση το θέμα της μετεγκατάστασης του χωριού με το θέμα των πληρωμών των αποζημιώσεων.

Τέλος όλοι μαζί δήλωσαν ότι σκέφτονται σοβαρά το ενδεχόμενο το χωριό να απέχει από τις επερχόμενες Εκλογές για την Ευρωβουλή και τις Βουλευτικές εκλογές.

δείτε βίντεο και φωτογραφίες από την κάμερα του Καφενείου της Μεγαλόπολης:

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here