Εορτασμός της Ιεράς Μονής Ρεκίτσας την Τετάρτη 16 Αυγούστου

0
567

Σας προσκαλούμε να τιμήσετε με την παρουσία σας τις εκδηλώσεις του εορτασμού της εξόδου του Μοναχού Παπαφλέσσα από την Ιστορική Μονή Ρεκίτσης της Τοπικής Κοινότητας Δυρραχίου του Δήμου Μεγαλόπολης που θα γίνουν την Τετάρτη 16 Αυγούστου  στην Τοπική Κοινότητα Δυρραχίου σύμφωνα με το συνημμένο πρόγραμμα.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ

Τετάρτη 16 Αυγούστου 2017

Γενικός Σημαιοστολισμός στη Τοπική Κοινότητα Δυρραχίου του Δήμου Μεγαλόπολης από της ανατολής μέχρι και της δύσης του ηλίου της 16ης Αυγούστου 2017.

  • 07:00 π.μ.:

Διεξαγωγή  αγώνα δρόμου Δυρράχι – Ρεκίτσα προς τιμή του ήρωα.

Σημείο εκκίνησης: Πλατεία Λιθάρου τοπ. κοινότητας Δυρραχίου

  • 10.30 π.μ.:

Τέλεση επίσημης δοξολογίας στην Ιστορική Μονή Ρεκίτσης της Τοπικής Κοινότητας Δυρραχίου του Δήμου Μεγαλόπολης, χοροστατούντος του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως κ.κ. ΙΕΡΕΜΙΑ.

  • 45 π.μ.:

Συγκέντρωση των Επισήμων μπροστά στην προτομή του τιμώμενου Μοναχού, όπου θα ψαλλεί επιμνημόσυνη δέηση και στη συνέχεια θα εκφωνηθεί ο Πανηγυρικός της ημέρας από την Αικατερίνη Κολοκυθά, φιλόλογο.

Ακολούθως θα γίνει κατάθεση στεφάνων από τις παριστάμενες αρχές, οργανώσεις κ.λ.π. με εκφώνηση της σειράς κατάθεσης από τον τελετάρχη. Θα τηρηθεί σιγή ενός λεπτού και ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου.

Απονομή  Επάθλων στους αθλητές  της διαδρομής Δυρράχι – Ρεκίτσα

Μετά το τέλος των εκδηλώσεων ο Δήμος Μεγαλόπολης θα παραθέσει μπουφέ με γλυκίσματα και αναψυκτικά για όλους τους παρευρισκόμενους.

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here