ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΞΟΔΟΥ ΤΟΥ ΜΟΝΑΧΟΥ ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΟΝΗ ΡΕΚΙΤΣΗΣ

0
165

Σας προσκαλούμε να τιμήσετε με την παρουσία σας τις εκδηλώσεις του εορτασμού της εξόδου του Μοναχού Παπαφλέσσα από την Ιστορική Μονή Ρεκίτσης
της Τοπικής Κοινότητας Δυρραχίου του Δήμου Μεγαλόπολης που θα γίνουν στις 16 Αυγούστου 2014 στην Τοπική Κοινότητα Δυρραχίου σύμφωνα με το συνημμένο πρόγραμμα.

Ο Δήμαρχος Μεγαλόπολης

Παναγιώτης Γ. Μπούρας

ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ
ΔΗΜΟΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ
ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΔΥΡΡΑΧΙΤΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ
ΤΗΣ ΕΞΟΔΟΥ ΤΟΥ ΜΟΝΑΧΟΥ ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΟΝΗ ΡΕΚΙΤΣΗΣ
ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΔΥΡΡΑΧΙΟΥ
ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ
Σάββατο 16 Αυγούστου 2014

Γενικός Σημαιοστολισμός στη Τοπική Κοινότητα Δυρ-ραχίου του Δήμου Μεγαλόπολης από της ανατολής μέχρι και της δύσης του ηλίου της 16ης Αυγούστου 2012.
• 10,30 π.μ.:
Τέλεση επίσημης δοξολογίας στην Ιστορική Μονή Ρε-κίτσης της Τοπικής Κοινότητας Δυρραχίου του Δήμου Μεγαλόπολης, χοροστατούντος του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως κ.κ. ΙΕΡΕ-ΜΙΑ.
• 10,45 π.μ.:
Συγκέντρωση των Επισήμων μπροστά στην προτομή του τιμώμενου Μοναχού, όπου θα ψαλλεί επιμνημό-συνη δέηση και στη συνέχεια θα γίνει κατάθεση στε-φάνων από τις παριστάμενες αρχές , οργανώσεις κ.λ.π. με εκφώνηση της σειράς κατάθεσης από την τελετάρχη. Θα τηρηθεί σιγή ενός λεπτού και θα εκ-φωνηθεί ο Πανηγυρικός της ημέρας από τον Αντι-πτέραρχος Ε.Α. Δημήτρης Σχίζας.

Απονομή Επάθλων στους αθλητές της διαδρομής Δυρράχι – Ρεκίτσα

Εθνικός Ύμνος
Μετά το τέλος των εκδηλώσεων ο Δήμος Μεγαλόπο-λης θα παραθέσει μπουφέ με γλυκίσματα και αναψυ-κτικά για όλους τους παρευρισκόμενους.

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here