ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ.

0
240

Μετά από αρκετούς μήνες καθυστέρησης φαίνεται οτι θα ξεκινήσουν και πάλι οι διαδικασίες για την κατασκευή του Φωτοβολταικού Πάρκου στην Μεγαλόπολη.
Οι διαδικασίες είχαν παγώσει λόγω των 2 προσφυγών που είχαν γίνει στο Συμβούλιο της Επικρατείας από την αντιπολίτευση του Δήμου Μεγαλόπολης μαζί με κατοίκους της πόλης και από κυνηγετικούς συλλόγους της Πάτρας και της Αθήνας.

Το Συμβούλιο της Επικρατείας πριν λίγες μέρες σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες αποφάσισε να μην γίνει προσωρινή διακοπή των έργων της κατασκευής του πάρκου μέχρι να συζητηθεί το θέμα τον ΜΑΙΟ του 2010!

Έτσι η ΔΕΗ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ μπορεί να προχωρήσει τις διαδικασίες της και να περιμένει την οριστική επίλυση του προβλήματος σε έναν χρόνο από τώρα, έχοντας όμως καταφέρει να “κερδίσει την πρώτη μάχη” και να είναι πολύ κοντά πλέον στην οριστική επίλυση!!

Δεν έχουν γίνει γνωστές λεπτομέρειες από την συγκεκριμένη εκδίκαση και από το τι λέει ακριβώς η απόφαση. Ακόμα δεν έχει κυκλοφορήσει κάτι επίσημα αλλά σίγουρα όλοι οι εμπλεκόμενοι το γνωρίζουν και είναι απορίας άξιον γιατί δεν ενημερώνει κανείς τους κατοίκους της Μεγαλόπολης.

Σίγουρα τις επόμενες μέρες θα έχουμε περισσότερα νέα!

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here