Εξαπατούσε ανυποψίαστους λέγοντας ότι κάνει έρανο

0
136

Έδινε και… αποδείξεις, φυσικά με… ψεύτικο ονοματεπώνυμο, ο 47χρονος απατεώνας από την Τρίπολη που έκανε δικό του έρανο ζητώντας ενίσχυση, δήθεν για να αντιμετωπίσει σοβαρά προβλήματα υγείας της οικογενείας του! Ως τώρα, έχουν διαλευκανθεί απάτες σε βάρος τριών ατόμων από τα οποία άρπαξε συνολικά περίπου 40.000 ευρώ!

Ο 47χρονος συνελήφθη την στιγμή που παραλάμβανε χρήματα από έναν 83χρονο δίνοντας του μια πλαστή συναλλαγματική. Και δεν ήταν η πρώτη φορά. Από τις 19 Απριλίου του είχε πάρει τμηματικά μεγάλο χρηματικό ποσό με το πρόσχημα ότι έπρεπε να πληρώσει τους γιατρούς των μελών της οικογένειας του! Μάλιστα, ο δράστης είχε κάνει σύστημα τις απάτες από τα μέσα του 2011.

Στην Μεγαλόπολη είχε εμφανιστεί ως υπάλληλος δικηγορικού γραφείου σε έναν 51χρονο και του είχε πάρει μεγάλο ποσό για τους «ασθενείς» συγγενείς του. Αλλά και σε ένα χωριό της Αργολίδας, είχε εξαπατήσει έναν 49χρονο αποσπώντας του χρήματα ως προκαταβολή για την πώληση ενός μεταχειρισμένου αυτοκινήτου, το οποίο δεν… είδε ποτέ! Ο απατεώνας οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Τρίπολης, ο οποίος του άσκησε δίωξη για απάτη και πλαστογραφία και τον παρέπεμψε να απολογηθεί στον ανακριτή.

Από το Πρώτο Θέμα

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here