Εξαγγελίες και υποσχέσεις Βλάση για επαναλειτουργία των μονάδων 3-4 της Μεγαλόπολης

0
563

Στο προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο Βουλευτής Αρκαδίας της Νέας Δημοκρατίας κ. Βλάσης μας ενημερώνει για συναντήσεις που είχε με τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΔΕΗ, Γιώργο Στάσση και με τον Υπουργό Περιβάλλοντος & Ενέργειας Κωστή Χατζηδάκη και τον Υφυπουργό του Γεράσιμο Θωμά . Σκοπός των συναντήσεων η επαναλειτουργία – άρση αναστολής λειτουργίας- των μονάδων 3-4 της ΔΕΗ στην Μεγαλόπολη.

Δείτε την σχετική ανάρτηση:

Ελπίζουμε και ευχόμαστε να επαναλειτουργήσουν πολύ σύντομα οι μονάδες. Κάθε ημέρα που περνάει συσσωρεύονται μεγάλες ζημιές στα οικονομικά της Θυγατρικής της ΔΕΗ.

Από τον Βουλευτή μας θα ζητήσουμε 2 πράγματα:

1.Η λύση που θα δοθεί να είναι οριστική και όχι πρόχειρη , έτσι ώστε να μην έχουμε σύντομα πρόβλημα και σβήσουν πάλι οι μονάδες.

2.Στις επαφές που έχει με τα κυβερνητικά στελέχη να αγωνιστεί ώστε η μονάδα 3 της ΔΕΗ στην Μεγαλόπολη να μην κλείσει τον Ιούνιο του 2020 αλλά να δοθεί αρκετός χρόνος στην περιοχή να προχωρήσει με γρήγορους ρυθμούς τις αναγκαίες κινήσεις για είναι πιο έτοιμη, για να μπορεί να σχεδιαστούν πράγματα χωρίς την “θηλιά” των 8 μηνών που έχει βάλει ο κ. Χατζηδάκης.

Αλεβίζος Παναγιώτης

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here