Εντοπίστηκε ο δράστης της εμπρηστικής ενέργειας στο Ελληνικό τον Ιούνιο του 2013

0
168

Εξιχνιάστηκε υπόθεση έκρηξης και εμπρησμού, που είχε γίνει την 13.6.2013 σε ξενώνα, στο Ελληνικό Αρκαδίας.
Δράστης είναι ένας 74χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για έκρηξη, εμπρησμό, διακεκριμένες περιπτώσεις φθορών, καθώς και για παραβάσεις των Νομοθεσιών για τα όπλα και τις εκρηκτικές ύλες.

Αναλυτικά:

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από πολύμηνη και μεθοδική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Δημητσάνας, υπόθεση πρόκλησης υλικών ζημιών μετά από έκρηξη και εμπρησμό σε ξενώνα, που είχε συμβεί την 13.6.2013 τα ξημερώματα, στο Ελληνικό Αρκαδίας.

Για την υπόθεση αυτή, κατηγορείται ένας (1) 74χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα του εμπρησμού, της έκρηξης, της πρόκλησης διακεκριμένων περιπτώσεων φθορών, καθώς και για παραβάσεις των Νομοθεσιών για τα όπλα και τις εκρηκτικές ύλες.

Πιο συγκεκριμένα, όπως προέκυψε από την αστυνομική διερεύνηση, την 13.6.2013 πρώτες πρωινές ώρες, ο 74χρονος τοποθέτησε στον πρώτο όροφο ξενώνα, δύο αυτοσχέδιους μηχανισμούς, εκ των οποίων ο ένας εξερράγη, με αποτέλεσμα την εκδήλωση πυρκαγιάς, η οποία είχε ως συνέπεια την πρόκληση υλικών ζημιών.
Η δικογραφία που σχηματίστηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρίπολης.
Την αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Δημητσάνας.

 

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here