ΕΝΤΑΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΙΣ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΕ ΣΥΓΓΕΝΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ!!

0
264

Μεγάλη ένταση προκλήθηκε στο ξεκίνημα του σημερινού Δημοτικού Συμβουλίου στην Μεγαλόπολη.
Αφορμή μια ερώτηση του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Σπύρου Τσιριγώτη , ο οποίος είπε στον Δήμαρχο ότι στις 13 Αυγούστου είχε δηλώσει άγνοια για την απευθείας ανάθεση 20.000 ευρώ, της απομαγνητοφώνησης των πρακτικών του Συμβουλίου σε συγγενικό πρόσωπο δημοτικού συμβούλου και μετά από 7 μέρες υπόγραψε την απευθείας ανάθεση.

Ο Δήμαρχος απάντησε ότι έχουν δικαίωμα όλα τα παιδιά της Μεγαλόπολης στην εργασία και επίσης ανέφερε ότι η συγκεκριμένη εργασία πρέπει να γίνει από κάποιον Μεγαλοπολίτη που να γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα και ότι η συγκεκριμένη που επιλέχθηκε είναι η μοναδική που μπορεί να το κάνει.

Εντύπωση προκάλεσε μια μικρή τοποθέτηση του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κ.Τάσου Κάβουρα ο οποίος ανέφερε ότι πρέπει να δίνονται ευκαιρίες σε όλα τα παιδιά της πόλης και θέλοντας να χρησιμοποιήσει κάποιο παράδειγμα είπε…¨Εγώ πάντως σας λέω αν ήταν ο δήμος να δώσει μια δουλειά νομικής φύσεως σε παιδιά από την Μεγαλόπολη, θα επιλέγαμε την κόρη την δικιά μου , την κόρη του κ. Κούτσουρα, την κόρη του κ. Γαλάνη και την κόρη του κ. Τσιριγώτη¨.
Η απάντηση από τον Σπύρο Τσιριγώτη ήρθε αμέσως και ήταν αφοπλιστική…εμένα την δικιά μου κόρη δεν πρόκειται να την παίρνατε ποτέ !!

Η συγκεκριμένη δήλωση του προέδρου μόνο ατυχής μπορεί να θεωρηθεί η πιθανόν ο πρόεδρος να ήθελε να πει κάτι άλλο με το παράδειγμα που χρησιμοποίησε.
Δεν θέλω να πιστεύω ότι εννοούσε ότι θα πρέπει όσοι ασχολούνται με τα κοινά να κοιτάνε να επιλέγουν τα δικά τους παιδιά!!!

Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο κ. Κλουκίνας ο οποίος κατηγόρησε τον Σπύρο Τσιριγώτη ότι κακώς έβαλε θέμα με την ανάθεση στο συγγενικό του πρόσωπο και ότι τα ίδια και χειρότερα έκανε και ο ίδιος. Ο Σπύρος Τσιριγώτης αντέδρασε και προκάλεσε τον κ. Κλουκίνα εμφανίσει τα στοιχεία.

Τα στοιχεία ήρθαν και ο κ.Κλουκίνας ζήτησε τον λόγο και άρχισε να διαβάζει απευθείας αναθέσεις του 2000 επί Δημαρχίας του Τσιριγώτη, ποσών 150.000 δρχ. και 200.000 δρχ στον κουμπάρο του κ. Τσιριγώτη για να πάρει την απάντηση αμέσως…¨είσαι ψεύτης εγώ το 2000 δεν είχα παντρευτεί¨!!

Ακολούθως ο κ. Κλουκίνας ανέφερε ότι ο Κώστας Μιχόπουλος ( Δ.Σ. του συνδυασμού του Σπύρου Τσιριγώτη) πάει στις οικονομικές επιτροπές και ψηφίζει έργα που αφορούν τον ίδιο.!!
Στο σημείο αυτό επικράτησε και πάλι μεγάλη ένταση με τον κ. Τσιριγώτη και τον κ. Κλουκίνα να ανταλάσουν βαρείς χαρακτηρισμούς, όπως είσαι ψεύτης και συκοφάντης!!

Το θέμα κάποια στιγμή έκλεισε και ο κ. Τσιριγώτης υποσχέθηκε ότι θα δώσει συνέχεια και θα ανακοινώσει και αυτός την δικιά του λίστα με τις αναθέσεις του κ Κλουκίνα!!

Facebook Comments

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. ΔΗΜΑΡΧΕ ΣΩΣΤΑ ΤΟ ΛΕΣ. ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕ ΚΑΒΟΥΡΑ ΕΠΙΣΕΙΣ ΣΩΣΤΑ ΤΟ ΛΕΣ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ. ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΔΩ ΠΕΡΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΑΙ ΟΠΙ ΔΥΟ ΦΑΟΥΛ. ΔΙΝΕΤΕ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ. ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΤΟΥΡΗΣΑΝΕ ΣΤΟ ΠΗΓΑΔΙ; ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΠΟΥ ΕΠΙΚΑΛΕΊΣΘΑΙ ΟΤΙ Η ΚΥΡΙΑ ΠΟΥ ΠΟΥ ΑΝΕΤΕΘΗ Η ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΣΕΠΩΣΕ ΤΑ 20.000 ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ, ΔΕΝ ΤΟ ΤΡΩΝΕ ΟΥΤΕ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ… ΕΙΣΑΣΤΕ ΥΠΟΛΟΓΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ…

  2. ΔΗΜΑΡΧΕ ΣΩΣΤΑ ΤΟ ΛΕΣ. ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕ ΚΑΒΟΥΡΑ ΕΠΙΣΕΙΣ ΣΩΣΤΑ ΤΟ ΛΕΣ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ. ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΔΩ ΠΕΡΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΑΙ ΟΠΙ ΔΥΟ ΦΑΟΥΛ. ΔΙΝΕΤΕ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ. ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΤΟΥΡΗΣΑΝΕ ΣΤΟ ΠΗΓΑΔΙ; ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΠΟΥ ΕΠΙΚΑΛΕΊΣΘΑΙ ΟΤΙ Η ΚΥΡΙΑ ΠΟΥ ΠΟΥ ΑΝΕΤΕΘΗ Η ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΣΕΠΩΣΕ ΤΑ 20.000 ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ, ΔΕΝ ΤΟ ΤΡΩΝΕ ΟΥΤΕ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ… ΕΙΣΑΣΤΕ ΥΠΟΛΟΓΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ…

  3. ΔΗΜΑΡΧΕ ΣΩΣΤΑ ΤΟ ΛΕΣ. ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕ ΚΑΒΟΥΡΑ ΕΠΙΣΕΙΣ ΣΩΣΤΑ ΤΟ ΛΕΣ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ. ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΔΩ ΠΕΡΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΑΙ ΟΠΙ ΔΥΟ ΦΑΟΥΛ. ΔΙΝΕΤΕ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ. ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΤΟΥΡΗΣΑΝΕ ΣΤΟ ΠΗΓΑΔΙ; ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΠΟΥ ΕΠΙΚΑΛΕΊΣΘΑΙ ΟΤΙ Η ΚΥΡΙΑ ΠΟΥ ΠΟΥ ΑΝΕΤΕΘΗ Η ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΣΕΠΩΣΕ ΤΑ 20.000 ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ, ΔΕΝ ΤΟ ΤΡΩΝΕ ΟΥΤΕ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ… ΕΙΣΑΣΤΕ ΥΠΟΛΟΓΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ…

  4. ΔΗΜΑΡΧΕ ΣΩΣΤΑ ΤΟ ΛΕΣ. ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕ ΚΑΒΟΥΡΑ ΕΠΙΣΕΙΣ ΣΩΣΤΑ ΤΟ ΛΕΣ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ. ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΔΩ ΠΕΡΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΑΙ ΟΠΙ ΔΥΟ ΦΑΟΥΛ. ΔΙΝΕΤΕ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ. ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΤΟΥΡΗΣΑΝΕ ΣΤΟ ΠΗΓΑΔΙ; ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΠΟΥ ΕΠΙΚΑΛΕΊΣΘΑΙ ΟΤΙ Η ΚΥΡΙΑ ΠΟΥ ΠΟΥ ΑΝΕΤΕΘΗ Η ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΣΕΠΩΣΕ ΤΑ 20.000 ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ, ΔΕΝ ΤΟ ΤΡΩΝΕ ΟΥΤΕ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ… ΕΙΣΑΣΤΕ ΥΠΟΛΟΓΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here