ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΔΕΗ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ

2
296

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος αλληλεγγύης συνταξιούχων ΔΕΗ καλεί τους συνταξιούχους της ΔΕΗ την Τετάρτη 30 Οκτώβρη και ώρα 6μμ στη Μεγαλόπολη, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου.

Στην συγκέντρωση θα γίνει ενημέρωση – συζήτηση στα σοβαρά προβλήματα που μας απασχολούν: Λειτουργία ΤΑΥΤΕΚΩ – ΕΟΠΠΥ, εφάπαξ, κατάργηση επικουρικής σύνταξης – μειώσεις κύριας σύνταξης και άλλα.

Facebook Comments

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΔΕΗ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΔΕΗ,ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ,ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ & ΤΟΥΣ ΙΔΡΥΤΕΣ ΤΟΥ. ΤΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ Δ.Σ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΜΑΣ & ΠΡΟΣΦΑΤΩΣ, ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ.

  2. Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΔΕΗ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΔΕΗ,ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ,ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ & ΤΟΥΣ ΙΔΡΥΤΕΣ ΤΟΥ. ΤΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ Δ.Σ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΜΑΣ & ΠΡΟΣΦΑΤΩΣ, ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here