ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ ΓΙΑ ΑΠΕΓΚΛΩΒΙΣΜΟ ΤΡΑΥΜΑΤΙΑ

0
205

Με δελτίο τύπου που κυκλοφόρησε από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Μεγαλόπολης, έχουμε ενημέρωση για τραυματισμό ενός συμπολίτη μας , του οποίου καταπλακώθηκε το πόδι του από το τρακτέρ του στο Ανεμοδούρι Μεγαλόπολης.

Συγκεκριμένα η ενημέρωση από την Πυροσβεστική Υπηρεσία έχει ως εξής:

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Tην 19-05-2014 και περί ώρα Ω/20:49 η Π.Υ. Μεγαλόπολης ειδοποιήθηκε για παροχή βοηθείας και συγκεκριμένα για εγκλωβισμό ατόμου, το οποίο είχε καταπλακωθεί ύστερα από ανατροπή γεωργικού ελκυστήρα (τρακτέρ), στην περιοχή Μέσσαλος – Μύλος, στην Τ.Κ. Ανεμοδουρίου, Δήμου Μεγαλόπολης, Νομού Αρκαδίας. Η Π.Υ. Μεγαλόπολης, μετέβη στο συμβάν με τρία (3) οχήματα και εννέα (9) άνδρες. Ο συντονισμός της επιχείρησης πραγματοποιήθηκε από τον Διοικητή και τον Επιχειρησιακό Αξιωματικό της Π.Υ. Μεγαλόπολης.
Ο απεγκλωβισμός πραγματοποιήθηκε κάτω από αντίξοες συνθήκες λόγω του ανάγλυφου της περιοχής και της θέσης του οχήματος και επετεύχθη άμεσα, με τη χρήση Διασωστικών εργαλείων. Κατόπιν ο τραυματίας διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο Κ.Υ. Μεγαλόπολης.
Στο συμβάν συνέδραμε η Π.Υ. Τρίπολης με ένα (1) όχημα και τρεις (3) άνδρες, παρουσία του Διοικητή και περιπολικού της ΕΛ.ΑΣ. από το Α.Τ Μεγαλόπολης.
Τα στοιχεία ταυτότητος του τραυματία είναι: Σπανιώτης Παναγιώτης του Νικολάου ετών 62.

Ο Διοικητής
Μπουντούρης Π. Χρήστος Πυραγός

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here