Ενημέρωση για την λειτουργία της Τηλεθέρμανσης

0
700


Όπως σας γράψαμε και στο προχθεσινό μας άρθρο η μονάδα 3 της Μεγαλόπολης έχει μια σοβαρή βλάβη και πρέπει να τεθεί εκτός λειτουργίας.

Από την Τρίτη το πρωί έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες προκειμένου να τεθεί σε λειτουργία η μονάδα 4 , που ήταν εκτός λόγω έλλειψης λιγνίτη. Η έναρξη της μονάδας 4 έχει καθυστερήσει λόγω προβλημάτων, πριν λίγη ώρα ξεπεράστηκαν και τα τελευταία.

Έτσι σύμφωνα με τον προγραμματισμό – και αν δεν προκύψει άλλο πρόβλημα με την 4 μονάδα – αναμένεται απόψε Πέμπτη να τεθεί εκτός λειτουργίας η 3 μονάδα και κατά συνέπεια οι εγκαταστάσεις της Τηλεθέρμανσης δεν θα λαμβάνουν ατμό.

Από την Τηλεθέρμανση Α.Ε. λάβαμε πριν από λίγο (με χθεσινή όμως ημερομηνία) και σας δημοσιεύουμε την εξής ανακοίνωση:

ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗ  ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ
ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΟΤA

ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ  :  27/2/2019

    Aριθμ. Πρωτ.:  77

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

          Η Τηλεθέρμανση Μεγαλόπολης ενημερώνει τους καταναλωτές της, λόγω σβέσης της Μονάδας ΙΙΙ από διαρροή, θα συνεχίσει να παρέχει θερμική Ενέργεια, από αύριο Παρασκευή 1η Μάρτη καθημερινά από 7:00 έως 11:00 κατά τις πρωινές ώρες και 19:00 έως 23:00 κατά τις βραδινές ώρες, μέχρι την αποκατάσταση της λειτουργίας της Μονάδος ΙΙΙ από ΔΕΗ.

 Το ανωτέρω πρόγραμμα Λειτουργίας εξαρτάται και θα διαμορφώνεται ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες, οι καταναλωτές θα ενημερώνονται από την υπηρεσία σχετικά.Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here