Ενημέρωση για την κατασκήνωση Ιεράς Μητρόπολης Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως

0
754

ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΓΟΡΤΥΝΟΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΕΩΣ

1) ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΜΕΣΩ ΟΑΕΔ

ΤΑ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ 2018  ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΜΕΣΩ ΟΑΕΔ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΟΑΕΔ (www.oaed.gr) ΚΑΙ ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΤΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ.  ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΟΑΕΔ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΓΕΤΕ ΣΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΟΘΟΝΗΣ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ‘ΕΠΙΤΑΓΕΣ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΟΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΒΓΑΖΕΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ-ΠΑΙΔΙΩΝ. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΒΓΑΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ Η ΑΙΤΗΣΗ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΡΙΦΘΕΙ.

2) ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΟΓΑ ΜΕΣΩ ΟΠΕΚΑ

ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ-ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΟΓΑ .
ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΣΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ www.opeka.gr

Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ

www.opeka.gr >  Αγροτική Εστία >Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες >Παιδικό Κατασκηνωτικό Πρόγραμμα 2018 > Οι ωφελούμενου που Παιδικού Κατασκηνωτικού Προγράμματος Υποβάλλουν την Αίτηση Συμμετοχής εδώ. Πατάτε πάνω στο εδώ σας ζητάει το ΑΦΜ του ασφαλισμένου και  το ΑΜΚΑ του και πατάτε Αναζήτηση. Μετά ακολουθείτε τη διαδικασία υποβολής της αίτησης. Οι αιτήσεις τελειώνουν 11 Ιουνίου 2018.

ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ, ΒΟΗΘΕΙΑ,ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ ΣΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗΣ: 6939848325 ΚΑΙ 6983952838.

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here