Ενημέρωση για δικαιούχους ΤΕΒΑ από την Κοινωνική Προστασία & Αλληλεγγύη Δήμου Μεγαλόπολης

Έκδοση προπληρωμένων καρτών για τους δικαιούχους επισιτιστικού προγράμματος ΤΕΒΑ

0
328

Την Πέμπτη 16/04/2020 πιστώθηκε λόγω Πάσχα στους δικαιούχους του επισιτιστικού προγράμματος ΤΕΒΑ που διαθέτουν προπληρωμένη κάρτα ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ένα χρηματικό ποσό ανάλογο των μελών της οικογένειας, αντί τροφίμων από την Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Για τους δικαιούχους ΤΕΒΑ που διαθέτουν προπληρωμένη κάρτα άλλης τράπεζας ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ότι από την Περιφέρεια Πελοποννήσου θα εκδοθεί στην ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ Κάρτα prepaid visa carta Κοινωνικής Αλληλεγγύης και θα πιστωθεί με το χρηματικό ποσό που δικαιούνται από το ΤΕΒΑ, αντί τροφίμων.

Για την έκδοση της κάρτας θα πρέπει οι δικαιούχοι να καταθέσουν από Τετάρτη 22-4-2020 και έως Τρίτη 28-4-2020 τα εξής δικαιολογητικά:

α) Δελτίο αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου (φωτοτυπία)

 β) τελευταίο εκκαθαριστικό σημείωμα  φορολογικής δήλωσης  ή  λογαριασμό ΔΕΗ (για επιβεβαίωση κατοικίας)   και

 γ) λογαριασμό τηλεφώνου κινητού ή σταθερού (για επικοινωνία)

Τα δικαιολογητικά θα τοποθετηθούν σε κλειστό φάκελο που θα φέρει το όνομα του δικαιούχου και θα κατατεθούν στο Ν.Π.Δ.Δ. ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ & ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΔΗΜΟΥ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ (Παπαναστασίου 30) στην είσοδο του οποίου θα υπάρχει ειδικό κουτί με την ένδειξη «Δικαιολογητικά ΤΕΒΑ» ή εναλλακτικά θα αποσταλούν σε μορφή pdf στο email: [email protected]

Πληροφορίες: 2791360300,  2791360312

Ο Πρόεδρος

Κυριακόπουλος Αντώνιος

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here