ΑρχικήΑΡΘΡΑΕνημέρωση από το κέντρο Δια βίου μάθησης Μεγαλόπολης

Ενημέρωση από το κέντρο Δια βίου μάθησης Μεγαλόπολης

Σε λίγες ημέρες ολοκληρώνεται ένα ακόμα πρόγραμμα εκπαίδευσης Ενηλίκων από τα Κέντρα Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Μεγαλόπολης στην κατηγορία Νέες Τεχνολογίες και στην Θεματική Ενότητα «Επεξεργασία Κειμένου – Διαδίκτυο (Ι)».

Ενημερώνουμε όλους τους/τις ενδιαφερόμενους/ες ότι τα θα ξεκινήσει ένα νέο τμήμα Εκπαίδευσης Ενηλίκων στην κατηγορία Νέες Τεχνολογίες και με θεματική ενότητα «Υπολογιστικά Φύλλα – Παρουσιάσεις (ΙΙ)» διάρκειας 50 ωρών..

Η Θεματική Ενότητα «Υπολογιστικά Φύλλα – Παρουσιάσεις (ΙΙ)» έχει ως στόχο την εκμάθηση δύο ιδιαίτερα σημαντικών και χρήσιμων εφαρμογών γραφείου. Αναλυτικότερα, οι εκπαιδευόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να μάθουν να δημιουργούν και να διαχειρίζονται Βιβλία Εργασίας του Microsoft Office Excel, τα οποία είναι ιδιαίτερα χρήσιμα για τήρηση πινάκων, εκτέλεση πολύπλοκων μαθηματικών πράξεων και χρήση συναρτήσεων, εξαγωγή στατιστικών και δημιουργία γραφημάτων.

Στο δεύτερο μέρος της ενότητας, οι εκπαιδευόμενοι θα διδαχθούν την εφαρμογή Microsoft Office Powerpoint, που δίνει τη δυνατότητα να δημιουργούμε παρουσιάσεις. Στο πλαίσιο αυτής της υποενότητας ο χρήστης μαθαίνει να δημιουργεί και να διαχειρίζεται αρχεία παρουσιάσεων, να προσθέτει σε αυτά κίνηση, χρώμα, ήχο, εικόνες και βίντεο, ώστε να μπορεί να παρουσιάσει την εργασία του με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Το προσφερόμενο πρόγραμμα μπορούν να παρακολουθήσουν ενήλικες κάθε εθνικής προέλευσης, ηλικίας και μόρφωσης. Στο τέλος του εκπαιδευτικού προγράμματος χορηγείται βεβαίωση παρακολούθησης.

Αιτήσεις εγγραφής μπορούν να παραλαμβάνονται και να υποβάλλονται στα ΚΕΠ του Δήμου Μεγαλόπολης, κατά τις εργάσιμες μέρες και ώρες.

Για πληροφορίες και εγγραφές απευθυνθείτε στην Υπεύθυνη Εκπαίδευσης:
Θεοδώρα Καραντούνη
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6971914396
Ωράριο επικοινωνίας: Καθημερινά 18.00-20.00
e-mail: kdvm180@gmail.com
Και στην Υπεύθυνη Οργάνωσης :
Γεωργία Λέλε
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6971910538
Ωράριο επικοινωνίας: Καθημερινά 10.00-12.00

Σχολιασμός μέσω της πλατφόρμας του Facebook Comments Box

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!
8,829ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,358ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
6,038ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisment -
FACEBOOK

Τελευταία Άρθρα

Σχόλια