ΑρχικήΑΡΘΡΑΕνημέρωση από τον Σύνδεσμο Συνταξιούχων ΔΕΗ Μεγαλόπολης

Ενημέρωση από τον Σύνδεσμο Συνταξιούχων ΔΕΗ Μεγαλόπολης

Το Δ.Σ του Συνδέσμου Συνταξιούχων ΔΕΗ Μεγαλόπολης στην προσπάθεια για έγκαιρη & έγκυρη ενημέρωση για τρέχοντα θέματα που αφορούν τους συνταξιούχους – μέλη του ανακοινώνει τα εξής:

Με εντολή του Υπουργείου Εργασίας αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του ΕΦΚΑ το εκκαθαριστικό για το μήνα Ιανουάριο 2019 , στο οποίο φαίνεται η προσωπική διαφορά (θετική η αρνητική), μετά τον επαναυπολογισμό της σύνταξης με βάση το νόμο “Κατρούγκαλου”.
Η εκτύπωση του μηνιαίου εκκαθαριστικού πραγματοποιείται στην πλατφόρμα του ΕΦΚΑ, είτε από τον ίδιο τον ενδιαφερόμενο είτε με την συνδρομή-βοήθεια του Φοροτέχνη & απαιτείται η χρήση των κωδικών του TAXIS NET (που χρησιμοποιούμε στις συναλλαγές μας με την εφορία), καθώς & ο Α.Φ.Μ. & ο ΑΜΚΑ.

Όσοι έχουν θετική προσωπική διαφορά (δηλαδή οφειλή), μπορούν να υποβάλλουν αίτηση-ένσταση θεραπείας δηλώνοντας την διαφωνία τους για τον επαναυπολογισμό της σύνταξής τους & την προκύψασα προσωπική διαφορά.
Η υποβολή γίνεται είτε από τον ίδιο τον ενδιαφερόμενο είτε από τον Φοροτεχνικό στην πλατφόρμα του ΕΦΚΑ με τη χρήση των κωδικών του TAXIS NET καθώς & του Α.Φ.Μ & ΑΜΚΑ.

Στο νέο εκκαθαριστικό (Γενάρης 2019) & για όσους έχουν οφειλή στο Προμηθευτικό Συνεταιρισμό, φαίνεται σαν κράτηση υπέρ συλλόγου & όχι υπέρ του Συνεταιρισμού.

Επειδή κάποιοι επιτήδειοι εκμεταλλεύονται το γεγονός ερμηνεύοντας, ψευδώς, ότι την κράτηση αυτή την επέβαλλε ο Σύνδεσμος Συνταξιούχων για να καλύψει δικηγορικές δαπάνες, δημιουργώντας σύγχυση στους συνταξιούχους & προφανή στόχο να στραφούν ενάντια στο Σύλλογο ενημερώνουμε ότι :
Α)Ο Σύνδεσμος Συνταξιούχων ΔΕΗ Μεγαλόπολης δεν μπορεί να προβεί σε οποιαδήποτε παρακράτηση πέραν της υφιστάμενης, εάν προηγούμενα δεν έχει την έγκριση της Γενικής Συνέλευσης των μελών.
Β)Εφιστούμε την προσοχή σε όσους αναπαράγουν η συνεχίζουν να αναπαράγουν τέτοιου είδους πληροφορίες, ότι θα αντιμετωπίσουν τις νόμιμες συνέπειες.
Γ)Καλούμε τους συνάδελφους να επικοινωνούν με τον Σύλλογο για οποιαδήποτε πληροφορία & για έγκυρη ενημέρωση. Απομονώστε όλους όσους λειτουργούν σε βάρος του Συλλόγου μας & κατ΄επέκταση των μελών του & της πόλης μας.

Εκ του Δ.Σ.

Facebook Comments

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,120ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,236ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
790ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
5,660ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
FACEBOOK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ