Ενημέρωση από τον πρόεδρο του Δ.Δ. Ίσαρη για την αντικατάσταση καθρέπτη από τους κατοίκους

1
519

Σχετικά με το άρθρο που δημοσιεύθηκε σήμερα στην σελίδα μας, για την αγορά και τοποθέτηση καθρέπτη στο Ίσαρη από κατοίκους, ο πρόεδρος του Δ.Διαμ. Ίσαρη , μας έστειλε την ενημέρωση που ακολουθεί:

Κατόπιν πληροφορίας που είχα σχετικά με την ανάρτηση που έγινε από τη σελίδα σας, νιώθω την ανάγκη να ενημερώσω τη στήλη σας σχετικά με το αναφερόμενο συμβάν.

Ως Πρόεδρος της Δ.Κ Ίσαρη, όταν παρουσιάστηκε το πρόβλημα με τον καθρέφτη, ενημέρωσα τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο κ. Καλογερόπουλο, ο οποίος άμεσα ανταποκρίθηκε στο αίτημά μου. Όπως με ενημέρωσε, δεν υπήρχε στην αποθήκη του Δήμου απόθεμα καθρεπτών, και για την κάλυψη των συνολικών αναγκών του Δήμου χρειαζόντουσαν περίπου 20 καθρέπτες, γι’αυτό κίνησε την διαδικασία για την προμήθεια τους.

Όπως όλοι γνωρίζουμε, η προμήθεια υλικών απαιτεί ένα εύλογο χρονικό διάστημα. Ορισμένοι κάτοικοι του χωριού, με δική τους πρωτοβουλία, αποφάσισαν να προβούν στην προμήθεια καθρέπτη. Τους ευχαριστούμε ιδιαιτέρως για την ευαισθησία τους αυτή.

Δράττομαι της ευκαιρίας να τονίσω ότι μέχρι σήμερα η συνεργασία με τη Δημοτική Αρχή του Δήμου Μεγαλόπολης είναι άψογη.

Με εκτίμηση
Ο Πρόεδρος της Δ.Κ. Ίσαρη
Νικόλαος Κερασιώτης

Facebook Comments

1 ΣΧΟΛΙΟ

 1. Οι υποχρεώσεις του χωριού, είναι τόσες πολλές που δεν μου επιτρέπουν να ασχοληθώ με κακόβουλα δημοσιεύματα .
  Αν κατοικούσες στην πραγματικότητα στο χωριό, θα έπρεπε να γνωρίζεις τα έργα, αν όχι αυτά που έχουν προγραμματιστεί, τουλάχιστον αυτά που έχουν πραγματοποιηθεί.
  Επειδή απ’ ότι διάβασα δεν μπορείς να καταλάβεις τα έργα που έχουν γίνει, ρώτα τους ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ του χωριού.
  Ουδέν σχόλιον πλέον.

  Ο Πρόεδρος της Δ.Κ. Ίσαρη
  Νικόλαος Κερασιώτης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here