Ενημέρωση από την παράταξη ΝΕΑ ΑΡΧΗ για την σύσκεψη της Περιφέρειας για το Masterplan

0
285

Ενημερωτικό δελτίο για την σύσκεψη της Περιφέρειας για το masterplan

Την Τρίτη 9 Ιουνίου και ώρα 11:00 π.μ. ο επικεφαλής της παράταξης ΝΕΑ ΑΡΧΗ δέχθηκε τηλεφώνημα από τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Μεγαλόπολης για να παραβρεθεί σε τηλεδιάσκεψη που θα γινόταν μετά από 2 ώρες στις 13:00 στο Δημαρχείο Μεγαλόπολης, που οργάνωσε η Περιφέρεια Πελοποννήσου για την κατάθεση προτάσεων για το τοπικό masterplan.

Ο κ. Μιχόπουλος εξέφρασε την δυσαρέσκεια του για την αιφνιδιαστική αυτή ενημέρωση και δήλωσε ότι θα συμμετέχει μόνο για να εκφράσει στον Περιφερειάρχη και τους μελετητές την δυσαρέσκεια της παράταξης του για τους μέχρι σήμερα χειρισμούς στα θέματα που αφορούν την μεταλιγνιτική εποχή στην Μεγαλόπολη.

Έτσι στις 13:30 που του δόθηκε ο λόγος ο κ. Μιχόπουλος ανέφερε τα εξής:
Δεν μπορεί κ. Περιφερειάρχα να σχεδιάζετε το μέλλον του λεκανοπεδίου Μεγαλόπολης για τα επόμενα 50 χρόνια εκτός πόλης, σε κλειστά γραφεία και χωρίς την συμμετοχή των θεσμικών οργάνων.

Ο κ. Νίκας δεσμεύθηκε ότι τις επόμενες ημέρες θα έρθει μαζί με τους μελετητές του masterplan στην Μεγαλόπολη και στο δημoτικό συμβούλιο για να γίνει συζήτηση για όλα τα θέματα που αφορούν τον Δήμο.

Μετά από αυτή την δέσμευση του κ. Νίκα ο κ. Μιχόπουλος αποχώρησε από την διαδικασία.

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here