Ενημέρωση από την Α.Λ.Μ.Α. Μεγαλόπολης για τις αρχαιρεσίες της, στις 7 Φεβρουαρίου

0
443

Με αφορμή την προκήρυξη εκλογών για το νέο Δ.Σ της Α.Λ.Μ.Α, που πραγματοποιήθηκε στις 23/01/2016 στη Γενική Συνέλευση των μελών του συλλόγου, θα θέλαμε να ενημερώσουμε τα μέλη που απουσίαζαν, τα εξής:

1. Ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών ορίστηκε η 7η Φεβρουαρίου, ημέρα Κυριακή από τις 12:00 έως 18:00 στα γραφεία του συλλόγου στην Πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου(Πρώην ΚΕΠ).
2. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν την υποψηφιότητά τους έως και την 3η Φεβρουαρίου στην γραμματέα της ΑΛΜΑ Κα Δεληγιώργη Κων/να στο τηλέφωνο 6972600312
3. Δικαίωμα εκλέγειν και εκλέγεσθαι στα όργανα διοίκησης του σωματείου έχουν τα ιδρυτικά μέλη και τα μέλη του σωματείου που έχουν συμπληρώσει ένα έτος από την εγγραφή τους και έχουν εκπληρώσει τις οικονομικές υποχρεώσεις τους προς το σωματείο. Μόνη η ιδιότητα των ταμειακά εντάξει μελών επιφυλασσομένων και των λοιπών ειδικών διατάξεων του καταστατικού, δίνει το δικαίωμα στο μέλος να ψηφίζει, να εκλέγει και να εκλέγεται στο Δ.Σ. Την ιδιότητα των ταμειακά εντάξει μελών έχουν τα μέλη που δεν οφείλουν συνδρομές περισσότερες των δύο ετών.

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here